Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Tule mukaan joukkoomme!

Olemme monikansallinen muotialan yritys. Suunnittelemme, valmistamme, markkinoimme ja myymme vaatteita sekä asusteita. Meillä on tällä hetkellä neljä eri tuotelinjaa: MANGO, H.E. by MANGO, VIOLETA by MANGO ja MANGO Kids. Myymäläverkostomme kattaa 109 maata, joissa on yli 2500 myymälää. Niissä ja Barcelonan pääkonttorissamme työskentelee yli 13000 työntekijää.

Jos et pelkää vastuuta, kykenet jakamaan tietotaitoa ja haluat kehittyä ammatillisesti, olet etsimämme henkilö. Tervetuloa töihin MANGO-tiimiin yhteisen tavoitteemme saavuttamiseksi: haluamme näkyä maailman jokaisessa kaupungissa!

Odotamme sinulta tuloshakuisuutta, sekä vankkaa kokemusta muotialan myynnistä. Sinulla on kokemusta suunnittelusta, kustannusarvioiden ja ennusteiden teosta, sekä hyvä numeropää ja analyysikyky.

Vastuullasi on tuotteiden visuaalinen esillepano, täydentäminen ja lisätilaukset, sekä houkuttelevan ja eläväisen ilmapiirin luominen myymälään. Tarkkailet ja analysoit varastoa, jakelua ja myyntiä tehden niistä ennusteita, sekä pidät yhteyttä vähittäismyyntipisteisiin valvoen tavarantoimitusketjua ja suunnitellen toimitusrytmiä.

Website: www.mango.com

Työnantaja: Mango Suomi Oy /Mango Ideapark Sijainti: Ideaparkinkatu 4, 37570 LEMPÄÄLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: as soon as possibly Yhteystiedot: SANDRA JIMENEZ, puh +34 938602222. E-mail: internationalrecruitment@mango.com Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ideaparkinkatu 4, 37570 LEMPÄÄLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Visualisti, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Mango Suomi Oy /Mango Ideapark. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lempäälä , osoitteessa Ideaparkinkatu 4, 37570 LEMPÄÄLÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa