Duunitori suosittelee
Customer Consultant

Sana Pharma Marketing Services Oy co. Studentwork

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Työpaikkakuvaus

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu Netvisor, budjetointi ja raportointityökalu Navita sekä verkkolaskuoperaattorialusta Maventa.

Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee 7000 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 500 000 asiakasta. Suomessa toimivat tytäryritykset työllistävät 1000 ammattilaista ja palvelevat yli 60 000 asiakasyritystä.

Mitä etsimme?

Etsimme jatkuvasti lisävahvistuksia erilaisiin tehtäviin tuotekehitysyksikköömme Lappeenrantaan. Tehtäviä on tarjolla mm. testaajille, arkkitehdeille, suunnittelijoille ja kehittäjille. Menestyvään joukkoomme kaivataan monenlaisia osaajia, joilla on halua viedä asioita rohkeasti eteenpäin ja luontaista kiinnostusta ymmärtää asiakkaidemme tarpeita.

Yleisesti kaikissa tuotekehityksemme tehtävissä vaaditaan hyvää ongelmanratkaisutaitoa, oppimiskykyä, kokonaisuuksien hahmottamista ja analyyttistä mieltä. Myös tiimityöskentelytaidot ja jatkuva halu kehittyä edistävät työtehtävissä menestymistä. Vaatimuksena tehtäviin on tehtävään soveltuva tutkinto tai alan kokemus sekä sujuva kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kieli. Alan työkokemus ja onnistumiset alan tehtävissä katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Visma Solutions on edelläkävijä SaaS-pohjaisissa toiminnanohjauksen sekä taloushallinnon ratkaisuissa ja palveluitamme käyttää jo yli 40 000 suomalaista yritystä. Olemme 130 hengen kasvuyritys, jonka kasvu, menestys ja vakavaraisuus perustuvat pitkiin asiakassuhteisiin IT-projektien sijaan. Haluamme olla työpaikka, jossa ideointi, inspiraatio, kunnianhimo ja menestys viihtyvät. Työpaikka, jossa henkilöstö saa tehdä sitä mitä he rakastavat. Sen lisäksi, että meillä sinä pääset kehittämään itseäsi innostavassa ja yhdessä alansa parhaista työympäristöistä tarjoamme sinulle:

Yhden Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work -menestyjä 2012-2016)
Mielenkiintoisen työn vakaassa mutta nopeasti kasvavassa ja kannattavassa kansainvälisessä yrityksessä
Olet osa ammattitaitoista tiimiä ja dynaamista tuotekehitysorganisaatiota
Mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittyä erilaisten projektien kautta
Kilpailukykyiset työsuhde-edut
Jos asiantuntijatehtävät tuotekehityksessämme kiinnostavat ja koet palavaa halua osallistua Suomen käytetyimpien pilvipalveluiden tuotekehitykseen vakuuta meidät jättämällä meille CV:si ja hakemuksesi vieressä olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten ota meihin yhteyttä nyt!

Työpaikka sijaitsee Lappeenrannassa.

Web-osoite: http://www.vismasolutions.fi Työnantaja: Visma Solutions Oy Sijainti: Valtakatu 51, 53100 LAPPEENRANTA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: HR Assistant Titta Tuuva, Puh: 040 193 8200, titta.tuuva@visma.com Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Valtakatu 51, 53100 LAPPEENRANTA

Yritystiedot

Toiminimi Visma Solutions Oy Y-tunnus 1967543-8 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Netvisor, Severa, Maventa, Verkkolaskut fi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

24 797 000 € 22 %

Liiketoiminnan tulos

8 622 000 € 26 %

Henkilöstö

113 113

Liikevoitto-%

35 % 6 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotekehitys, avoin hakemus, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Visma Solutions Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta , osoitteessa Valtakatu 51, 53100 LAPPEENRANTA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa