Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu Netvisor, budjetointi ja raportointityökalu Navita sekä verkkolaskuoperaattorialusta Maventa.

Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee 7000 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 500 000 asiakasta. Suomessa toimivat tytäryritykset työllistävät 1000 ammattilaista ja palvelevat yli 60 000 asiakasyritystä.

Mitä etsimme?

Etsimme jatkuvasti koodaustaitoisia sovelluskehittäjiä/-ylläpitäjiä tuotekehitysyksikköömme Lappeenrantaan. Tehtäviä on tarjolla sekä Suomen käytetyimmän taloushallinnon pilvipalvelun Netvisorin että Pohjoismaiden suosituimman työnohjausratkaisun Severan parissa.

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu mm. liiketoimintatarpeiden ymmärtäminen ja mallintaminen teknisesti sekä suunnitelmien tekninen toteuttaminen ja omatoiminen testaus.

Tehtävä tuotekehityksessämme vaatii hyvää ongelmanratkaisutaitoa, hyvää oppimiskykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja ylpeä omista töistäsi. Lisäksi haluat ylläpitää korkeita laatustandardeja itsellesi sekä työkavereillesi. Olemme kehitystiimeissä motivoituneita löytämään asiakkaillemme tehokkaimpia mahdollisia ratkaisuja heidän liiketoimintansa tueksi ja samaa odotamme myös sinulta.

Vaatimuksena tehtävään on soveltuva tutkinto tai alan kokemus sekä sujuva kirjallinen sekä suullinen suomen ja englannin kieli. Alan työkokemus ja onnistumiset vastaavissa rooleissa katsotaan eduksi mutta myös alan tulevaisuudet talentit huomioidaan. Työskentelemme Microsoftin ohjelmistotyökalujen kanssa.

Mitä tarjoamme?

Visma Solutions on edelläkävijä SaaS-pohjaisissa toiminnanohjauksen sekä taloushallinnon ratkaisuissa ja palveluitamme käyttää jo yli 40 000 suomalaista yritystä. Olemme 130 hengen kasvuyritys, jonka kasvu, menestys ja vakavaraisuus perustuvat pitkiin asiakassuhteisiin IT-projektien sijaan. Haluamme olla työpaikka, jossa ideointi, inspiraatio, kunnianhimo ja menestys viihtyvät. Työpaikka, jossa henkilöstö saa tehdä sitä mitä he rakastavat. Sen lisäksi, että meillä sinä pääset kehittämään itseäsi innostavassa ja yhdessä alansa parhaista työympäristöistä tarjoamme sinulle:

Yhden Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work -menestyjä 2012-2016)
Mielenkiintoisen työn vakaassa mutta nopeasti kasvavassa ja kannattavassa kansainvälisessä yrityksessä
Olet osa ammattitaitoista tiimiä ja dynaamista tuotekehitysorganisaatiota
Mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittyä erilaisten projektien kautta
Kilpailukykyiset työsuhde-edut
Oletko kokenut koodari tai alan tulevaisuuden lupaus ja valmis ottamaan haasteen vastaan? Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten kerro itsestäsi lisää ja vakuuta meidät jättämällä hakemuksesi sekä CV:si vieressä olevan linkin kautta mahdollisimman pian.

Työpaikka sijaitsee Lappeenrannassa.

Web-osoite: http://www.vismasolutions.fi Työnantaja: Visma Solutions Oy Sijainti: Valtakatu 51, 53100 LAPPEENRANTA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: HR Assistant Titta Tuuva, Puh: 040 193 8200, titta.tuuva@visma.com Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Valtakatu 51, 53100 LAPPEENRANTA

Yritystiedot

Toiminimi Visma Solutions Oy Y-tunnus 1967543-8 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Netvisor, Severa, Maventa, Verkkolaskut fi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

24 797 000 € 22 %

Liiketoiminnan tulos

8 622 000 € 26 %

Henkilöstö

113 113

Liikevoitto-%

35 % 6 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huippukoodari, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Visma Solutions Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta , osoitteessa Valtakatu 51, 53100 LAPPEENRANTA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa