Duunitori suosittelee
Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu Netvisor, budjetointi ja raportointityökalu Navita sekä verkkolaskuoperaattorialusta Maventa.

Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee 7000 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 500 000 asiakasta. Suomessa toimivat tytäryritykset työllistävät 1000 ammattilaista ja palvelevat yli 60 000 asiakasyritystä.

Kuka olet?

Olet huipputyyppi ja etsit itsellesi muutakin kuin vain töitä. Osaat myynnin lisäksi luoda asiakkaille syyn ostaa. Innostut vaihtuvista projekteista, tuloksen tekemisestä ja uuden kehittämisestä.

Omaat näyttöjä siitä, että olet aloitekykyinen ja neuvokas ammattilainen, joka pystyy suunnittelemaan, suorittamaan ja seuraamaan omaa tekemistä lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Olet aktiivinen ja oikeiden asioiden tekeminen sekä tulosten saavuttaminen on sinulle tärkeää. Ymmärrät, että markkinointi on myyntiä ja myynti markkinointia, sekä omaat hyvän näkemyksen siitä, miten tehokkaita kampanjoita tuotetaan hyödyntäen nykyaikaisia kanavia.

Eduksi katsomme, jos Sinulla on näkemystä markkinoista, jossa tilitoimistot toimivat nyt ja tulevaisuudessa, ja pystyt näkemään mahdollisuuksia kumppanin liiketoiminnassa.

Mistä vastaat?

Olet vastuussa tilitoimistoille kohdennettujen tehokkaiden kampanjoiden suunnittelusta, toteuttamisesta, seurannasta sekä tiiviistä yhteistyöstä kumppaneiden kanssa. Tehtävänäsi on luoda kampanjat, jotka tarttuvat ja tuottavat arvoa tilitoimistoille ja heidän asiakkailleen. Onnistumista mitataan liikevaihdon kasvulla, käyttöasteen nousulla ja kumppaneiden tyytyväisyydellä. Vastaat yhdessä työparisi kanssa myös uusien tilitoimistojen partner-tason arvioinnista.

Mitä tarjoamme?

Visma Solutions on edelläkävijä SaaS-pohjaisissa toiminnanohjauksen sekä taloushallinnon ratkaisuissa ja palveluitamme käyttää jo yli 50 000 suomalaista yritystä. Yrityksellämme on kunnianhimoiset kasvu- ja myyntitavoitteet, joihin pääseminen vaatii erinomaista onnistumista Netvisor-tilitoimistokumppanuuksien kehittämisessä.

Tehtävässä olet osa seitsemän hengen tilitoimistomyyntitiimiä, joka tekee yhteistyötä noin 500 suomalaisen tilitoimiston kanssa. Kokonaisuudessaan meitä on 138 eri tehtävien ammattilaista Visma Solutions Oy:ssä. Olemme olleet neljänä vuotena peräkkäin yksi Suomen parhaimmista työpaikoista (Great Place to Work).

Työpaikka sijaitsee Helsingissä tai Lappeenrannassa.

Täytä hakemus vieressä olevan linkin kautta. Hakuaika päättyy 31.10.2016.
Ota yhteyttä, jos haluat kuulla lisää!

Web-osoite: http://www.vismasolutions.fi Työnantaja: Visma Solutions Oy Sijainti: 53100 LAPPEENRANTA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jarkko Iitiä, p. 044 357 0172, jarkko.iitia@visma.com Hakemukset: https://rekry.saima.fi/vismahome/aew.html?jc=12&did=6600&job_id=103 Ilmoitus jätetty: 15.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 53100 LAPPEENRANTA

Yritystiedot

Toiminimi Visma Solutions Oy Y-tunnus 1967543-8 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Netvisor, Severa, Maventa, Verkkolaskut fi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

24 797 000 € 22 %

Liiketoiminnan tulos

8 622 000 € 26 %

Henkilöstö

113 113

Liikevoitto-%

35 % 6 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kumppanivastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Visma Solutions Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 53100 - Lappeenranta , osoitteessa 53100 LAPPEENRANTA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa