Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

-

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu Netvisor, budjetointi ja raportointityökalu Navita sekä verkkolaskuoperaattorialusta Maventa.

Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee 7000 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 500 000 asiakasta. Suomessa toimivat tytäryritykset työllistävät 1000 ammattilaista ja palvelevat yli 60 000 asiakasyritystä.

Etsimme loistavaa tyyppiä käyttöliittymäsuunnittelijaksi vakituiseen työsuhteeseen Netvisorin tuotekehitystiimiimme.

Mitä odotamme?

Olet loistava ja lahjakas tyyppi ja ymmärrät käyttäjien haasteita. Pystyt navigoimaan sujuvasti koodarien ja suunnittelijoiden välimaastossa. Työtehtäväsi vaihtelevat paljon, joten olet mielellään, ainakin vähän, "generalisti", joka ymmärtää laaja-alaisesti sekä visuaalista puolta, käytettävyyttä että teknisiäkin asioita.

Työtehtäviisi kuuluu palvelun olemassa olevien sivujen ja toimintojen viilausta sekä myös kokonaan uusien työnkulkujen suunnittelua. Lisäksi otat omalta osaltasi vastuuta käyttämästämme "UI-kirjastosta" ja sen ylläpitämisestä ja kehittämisestä, mikä vaatii edistyneitä HTML- ja CSS-taitoja.

Emme edellytä sinulta mitään tiettyä koulutusta tai työtaustaa vaan etsimme aidosti tehtävästä ja alasta kiinnostunutta ja motivoitunutta tyyppiä, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Taustasi voi vaihdella; esimerkiksi vahva kokemus pikseleiden viilaamisesta mainostoimiston digiprojekteissa voi antaa hyvät lähtökohdat tehtävään. Työnkuvaa ja roolia tiimissä voidaan osittain sovittaa hakijan taustan, osaamisen sekä kiinnostusten mukaan, joten kerro näistä jo hakemuksessasi!

Mitä tarjoamme?

Visma Solutions on edelläkävijä SaaS-pohjaisissa toiminnanohjauksen sekä taloushallinnon ratkaisuissa. Olemme 130 hengen kasvuyritys, jonka kasvu, menestys ja vakavaraisuus perustuvat pitkiin asiakassuhteisiin IT-projektien sijaan. Meillä pääset kehittämään itseäsi työpaikassa, jossa yhteisöllisyys ja tekemisen meininki on kaiken ydin. Tarjoamme sinulle:

-Yhden Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work -menestyjä 2012-2016)
- Ammattitaitoisen tiimin ja dynaamisen tuotekehitysorganisaation
- Mielenkiintoisen työn vakaassa mutta nopeasti kasvavassa ja kannattavassa kansainvälisessä yrityksessä
- Mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittyä erilaisten projektien kautta
- Kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Kiinnostaako sinua työ yhdessä Suomen parhaista työpaikoista ja osana huippu tuotekehitystiimiä? Esittele itsesi ja osaamisesi meille jättämällä hakemuksesi ja CV mahdollisimman pian viimeistään 31.10. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Lappeenrannassa.

Web-osoite: http://www.vismasolutions.fi Työnantaja: Visma Solutions Oy Sijainti: Valtakatu 51, 53100 LAPPEENRANTA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Timo Pöntinen, Development Manager, s-posti: timo.pontinen@visma.com Hakemukset: https://rekry.saima.fi/vismahome/aew.html?jc=12&did=6600&job_id=92 Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Valtakatu 51, 53100 LAPPEENRANTA

Yritystiedot

Toiminimi Visma Solutions Oy Y-tunnus 1967543-8 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Netvisor, Severa, Maventa, Verkkolaskut fi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

24 797 000 € 22 %

Liiketoiminnan tulos

8 622 000 € 26 %

Henkilöstö

113 113

Liikevoitto-%

35 % 6 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Käyttöliittymäsuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Visma Solutions Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta , osoitteessa Valtakatu 51, 53100 LAPPEENRANTA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa