Duunitori suosittelee
Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

- Etsimme nyt PALKANLASKIJAA lisävahvistukseksi Lappeenrannan palkkakeskukseen, osaksi Visman kasvutarinaa. Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvan koulutustaustan lisäksi vankkaa kokemusta palkanlaskijan työtehtävistä tai vaihtoehtoisesti halua kasvaa ja kehittyä oikeaksi palkkahallinnon asiantuntijaksi, jolle asiakaspalvelu, konsultoiva ote ja sähköinen taloushallintomaailma ovat ehdottomasti tätä päivää. Persoonana olet reipas ja vuorovaikutteinen tiimipelaaja, joka osaa hyödyntää tehokkaasti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Lappeenranta taloushallinto Lappeenranta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Visma Services Oy Y-tunnus 0220227-1 Toimiala Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palkanlaskija, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Visma Services Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 53900 - Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa