Banner Visma Services Oy

Työpaikkakuvaus

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on noin 7000 työntekijää ja vuonna 2015 sen liikevaihto oli 8 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 1000 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä ja Visma Employee Management Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä 17 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.fi/tietoa-vismasta/


Kiinnostavatko numerot ja liiketoiminnan tunnusluvut? Haluatko kohdata asiakkaitamme ja ylittää heidän odotukset asiantuntijuudella, tekemisen asenteella ja loistavilla sosiaalisilla taidoilla? Oletko meidän uusi ja ainutlaatuinen työkaveri, jossa yhdistyy tekninen osaaminen ja liiketoimintaymmärrys? Näetkö itsesi osana kunnianhimoista, nopealiikkeistä ja aikaansaavaa konsulttitiimiä?

Tarvitsemme vahvistusta kasvavaan konsultointiyksikköömme ja etsimme kahta innokasta asiantuntijaa

raportoinnin, budjetoinnin ja business intelligence asiantuntijatehtäviin. 

 

Toisen haettavan asiantuntijan tehtävät painottuvat enemmän raportointiin ja budjetointiin ja toisen BI-alueelle. Tehtävässäsi pääset luomaan omaan vastuualueeseesi liittyviä toiminnallisia ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin. Ratkaisuissa hyödynnät uusimpia verkkopohjaisia työkalujamme, kuten QlikSenseä.

Tehtävänkuvaus:

  • Vastaat asiakkaidemme raportoinnin, budjetoinnin ja BI-ratkaisujen suunnittelusta sekä käytännön toteutuksesta osana taloushallinnon järjestelmien käyttöönottoprojekteja
  • Suunnittelet ja toteutat toimiala-asiantuntijoiden avustuksella moderneja dashboard-ratkaisuja asiakasyritystemme tarpeisiin
  • Vastaat asiakkaidemme koulutuksista, järjestelmätuesta ja neuvonnasta yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa
  • Toimit verkkopohjaisten raportoinnin, budjetoinnin ja BI-työkalujemme pääkäyttäjänä
  • Toimit tarvittaessa myynnin asiantuntijatukena
  • Osallistut aktiivisesti prosessiemme kehitykseen muun tiimin kanssa, ja yhteistyöhön tuotekehitysyksikön kanssa

Toivomme sinulta soveltuvaa kaupallista tai teknistä korkeakoulututkintoa sekä muutaman vuoden työkokemusta laskentatoimen tai BI-ohjelmistojen parista. Arvostamme lisäksi kokemusta tietokanta- ja BI-ohjelmoinnista tai raportoinnin ja budjetoinnin osa-alueilta. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Osaat yhdistää hankkimasi teknisen, toiminnallisen ja liiketoiminnan osaamisesi ja nautit siitä, että saat jalostaa isoista datamääristä ymmärrettävää ja visuaalista informaatiota asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Sinulla on kiinnostusta taloushallinnon, raportoinnin ja budjetoinnin järjestelmien monipuoliseen hyödyntämiseen sekä asiakaskohtaisten ratkaisujen räätälöimiseen.

Tarjoamme sinulle hyvien työsuhde-etujen lisäksi mahdollisuuden kehittyä raportoinnin ja BI:n huippuammattilaiseksi. Toimipisteemme sijaitsee Elielinaukiolla aivan Helsingin ydinkeskustassa. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Olit sitten joko piinkova asiantuntija tai vasta hieman työkokemusta kerännyt loistava tyyppi täynnä potentiaalia, niin täytäthän sähköisen hakemuksen palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian. Haku päättyy heti loistavien henkilöiden löydyttyä, kuitenkin viimeistään 24.10.2016.

Lisätietoja tehtävästä antaa Product & Business Manager Olli Päivärinta, puh. 044 353 7698.

Web-osoite: http://www.visma.fi Työnantaja: Visma Services Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: - Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Visma Services Oy Y-tunnus 0220227-1 Toimiala Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

43 848 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

5 368 000 € 14 %

Henkilöstö

516 0

Liikevoitto-%

12 % 9 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Visma Services Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .