Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

- Kiinnostavatko numerot ja liiketoiminnan tunnusluvut? Haluatko kohdata asiakkaitamme ja ylittää heidän odotukset asiantuntijuudella, tekemisen asenteella ja loistavilla sosiaalisilla taidoilla? Oletko meidän uusi ja ainutlaatuinen työkaveri, jossa yhdistyy tekninen osaaminen ja liiketoimintaymmärrys? Näetkö itsesi osana kunnianhimoista, nopealiikkeistä ja aikaansaavaa konsulttitiimiä? Tarvitsemme vahvistusta kasvavaan konsultointiyksikköömme ja etsimme kahta innokasta asiantuntijaa raportoinnin, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sipoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vantaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Visma Services Oy Y-tunnus 0220227-1 Toimiala Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu

Tämä työpaikka, BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Visma Services Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus