Duunitori suosittelee
Customer Consultant

Sana Pharma Marketing Services Oy co. Studentwork

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Työpaikkakuvaus

Visma Duetto Oy on edelläkävijä perinnän SaaS-palveluiden tarjoamisessa. Toimintamme perustuu henkilökohtaisten asiantuntijapalveluiden sekä edistyksellisten luotonhallinnan e-palveluiden yhdistämisessä asiakkaamme parhaaksi. Palvelemme noin 50 asiantuntijan voimin yli 2500 asiakasta Suomessa ja ulkomailla.

Visma on Pohjoismaiden johtava yritysohjelmistojen, taloushallinnon palveluiden sekä IT-projekti- ja konsultointipalveluiden tarjoaja. Yrittäjähenkisessä, nopeasti kasvavassa ja kannattavassa konsernissamme työskentelee Pohjoismaissa yli 7000 asiantuntijaa ja palvelemme yli 500 000 asiakasta. Suomessa meitä vismalaisia on jo yli 1000. Asiakkaamme hyötyvät ohjelmistoratkaisuistamme, palveluistamme ja osaamisestamme saadessaan liiketoimintansa prosessit parempaan hallintaan. Ratkaisumme tekevät rutiineista, työtehtävistä ja prosesseista sujuvampia liiketoimintaprosessien automatisoinnin ja integraatioiden avulla.

Haluatko olla mukana kehittämässä tulevaisuuden sähköisiä asiantuntijapalveluja jo tänään?! Haemme Turkuun kahta uutta tietojärjestelmäasiantuntijaa osaksi kasvavaa kehitystiimiämme.

Määrittelet asiantuntijatyöhön saumattomasti integroituvaa ERP-järjestelmämme toimintoja ja vastaat omien projektien dokumentoinnista sekä testauksen toteutumisesta aina tuotantoon päätymiseen asti. Käyt päivittäin dialogia loppukäyttäjien kanssa, muotoilet tarpeet toteutusmäärittelyiksi ja ymmärrät, miten nämä liittyvät kokonaisprosesseihin ja liiketoimintaan. Tarpeen vaatiessa arvioit uusien työkalujen toimivuutta ja vastaat näiden käyttöönotosta.

Edellytämme ongelmanratkaisukykyä ja hyviä kommunikointitaitoja. Sinulla on myös Linux-palvelinjärjestelmien ja tietokantajärjestelmien (esim. MySQL) tuntemusta sekä ohjelmointitaitoa (esim. PHP, Python). Kokemus tietojärjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta on ehdottomasti eduksi. Arvostamme myös oma-aloitteisuuttasi ja englanninkielen osaamistasi. Onko sinulla kokemusta käyttöliittymäsuunnittelusta ja - toteutuksesta ja/tai osaamista raportointityökalujen kehittämisestä? Tästä saat lisäpisteitä!

Tarjoamme vaihtelevan työn, kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä erinomaiset mahdollisuudet kehittyä työssä. Työsuhde on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Christoffer Brunberg, puh. 040 0324 491, christoffer.brunberg@visma.com, parhaiten tavoitettavissa 27.10. ja 1.11.
Hae tehtävään viimeistään 9.11.2016.

Web-osoite: http://vismaduetto.fi Työnantaja: VISMA DUETTO OY Sijainti: Yliopistonkatu 31, 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: MATTELMÄKI HANNA HEIDI, Puh: 040 766 2256, hanna.mattelmaki@visma.com Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 09.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Yliopistonkatu 31, 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Visma Duetto Oy Y-tunnus 2162954-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet Eräpäivä, Collectum

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 457 000 € 10 %

Liiketoiminnan tulos

554 000 € 869 %

Liikevoitto-%

12 % 700 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietojärjestelmäasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut VISMA DUETTO OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Yliopistonkatu 31, 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa