Duunitori suosittelee
Plant Controller

Roal Oy / co MPS

01900 - Nurmijärvi

Osaava palkanlaskija Espooseen

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Kesätyöntekijä, rahoitusneuvoja - kauppatieteiden opiskelija tai vastavalmistunut KTM

Finnvera

00100 - Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kaipaatko työhösi uusia tuulia ja haluatko kehittää ammatillista osaamistasi? Haluatko nuorekkaaseen ja energiseen tiimiin kasvavaan yritykseen? Haluatko paikkaan, jossa työtäsi oikeasti arvostetaan? Nyt sinulla on tähän täydellinen mahdollisuus, kun etsimme Helsingin toimistollemme kahta asiakaspalveluhenkistä PALKANLASKIJAA täydentämään kasvavaa palkanlaskennan ulkoistuspalvelutiimiämme ja vastaamaan asiakkaidemme palkanlaskentatehtävistä. Työssäsi pääset tekemään monipuolisia palkanlaskennan työtehtäviä sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Helsinki taloushallinto Sipoo taloushallinto Vantaa taloushallinto Espoo taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Virvo Oy Y-tunnus 1886337-3 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet GLM Consulting, GLM Konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palkanlaskija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Virvo Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus