Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Banner Virvo Oy

Työpaikkakuvaus

Kaipaatko työhösi uusia tuulia ja haluatko kehittää ammatillista osaamistasi? Haluatko nuorekkaaseen ja energiseen tiimiin kasvavaan yritykseen? Haluatko paikkaan, jossa työtäsi oikeasti arvostetaan? Nyt sinulla on tähän täydellinen mahdollisuus, kun etsimme Helsingin toimistollemme kahta asiakaspalveluhenkistä

PALKANLASKIJAA

täydentämään kasvavaa palkanlaskennan ulkoistuspalvelutiimiämme ja vastaamaan asiakkaidemme palkanlaskentatehtävistä. Työssäsi pääset tekemään monipuolisia palkanlaskennan työtehtäviä sekä osallistumaan palkkapalvelujen tuottamiseen, asiakkaiden palkanlaskentaprosessien ja käytäntöjen luomiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon. Arkesi koostuu nimettyjen asiakasyrityksien palkanlaskennasta, raportoinnista sekä esimiesten ja muun henkilökunnan tukemisesta ja neuvomisesta työsuhteen päivittäisiin asioihin liittyen.

Tehtävässä pääset kehittämään monipuolisesti ammatillista osaamistasi, kun tutustut monenlaisiin yrityksiin, työehtosopimuksiin ja toimintamalleihin. Työssä tulee eteen välillä haastaviakin tilanteita, mutta saat työllesi parhaan mahdollisen taustatuen. Tiimistämme löydät mahtavat ja ammattitaitoiset työkaverit, jotka auttavat ja tukevat toinen toisiaan joka päivä. Teemme töitä tosissamme asiakkaidemme eteen, mutta ilmapiiri toimistollamme on rento ja nauravainen. Työskentelyn jouhevuuden kannalta toimistoltamme löytyy modernit työvälineet ja -järjestelmät, palkkoja laskemme Mepcolla. Tarjoamme myös hyvät edut, jonka lisäksi toimistomme sijaitsee Helsingin parhaalla paikalla rautatieaseman kupeessa.

Koetko palkanlaskennan vahvasti omaksi alaksesi? Hyvä, se on ensimmäinen ja tärkein edellytys työssämme, mutta tehtävässä auttaa myös jos:
• sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemusta palkanlaskennasta
• pystyt tulkitsemaan erilaisia työehtosopimuksia
• olet näppärä järjestelmien kanssa ja käytät sujuvasti jotain palkanlaskentajärjestelmää (plussaa jos se on Mepco)
• sinua kuvaillaan asiakaspalveluhenkiseksi ja auttavaiseksi
• työskentelytyylisi on tarkka ja huolellinen
• taskustasi löytyy tehtävään soveltuva tutkinto

Sopiiko kuvaus sinuun? Siinä tapauksessa ilmianna itsesi 25.10.2016 mennessä nettisivujemme kautta http://www.virvo.fi/tyopaikat.html. Lisätietoja tehtävästä, tiimistämme ja Virvosta kertoo Palvelupäällikkö Oili Mecklin (puh. 040 7640 440, to 13.10. klo 11.00-12.30 ja pe 21.10. klo 8.30-10.30) tai HR Advisor Tuuli Hämäläinen (puh. 050 307 3273, tuuli.hamalainen@virvo.fi).

Virvo on liiketoimintalähtöisen henkilöstöjohtamisen asiantuntijatalo, jossa työskentelee tällä hetkellä yli 40 henkilöä. Tarjoamme henkilöstöjohtamisen ammattitaitoa yrityksen tilanteeseen sopivalla tavalla – juuri sen verran ja siinä muodossa kuin tarvitaan. Osaamisemme kattaa henkilöstöjohtamisen strategialähtöisen kehittämisen ja sen operatiivisen toteuttamisen. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa, palvellen asiakaskuntaamme yritys-, järjestö- ja julkisella sektorilla koko Suomessa.

Työnantaja: Virvo Oy Sijainti: Elielinaukio 5, Helsinki, Suomi Hakemukset: http://www.virvo.fi/tyopaikat.html Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Elielinaukio 5, Helsinki, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Virvo Oy Y-tunnus 1886337-3 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 124 000 € 4 %

Liiketoiminnan tulos

-154 000 € -305 %

Henkilöstö

44 3

Liikevoitto-%

-5 % -267 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palkanlaskija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Virvo Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla helsinki , osoitteessa Elielinaukio 5, Helsinki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa