Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus

Sweco Rakennetekniikka työllistää yli 700 rakennesuunnittelun asiantuntijaa ollen alallaan Suomen markkinajohtaja. Osaamisemme kattaa rakennesuunnittelun kaikki osa-alueet. Tunnettuja työnäytteitämme ovat mm. Äänekosken biotuotetehdas, Tampereen tornihotelli sekä maan suurimmat kauppakeskukset.

Haemme Tampereelle
VIRTAUSLASKIJAA

Vahvistamme teknisen laskennan osastoamme ja haemme Tampereelle virtauslaskijaa.

Tulet tekemään virtauslaskentaa (computational fluid dynamics, CFD) erilaisissa rakennetun ympäristön ja teollisuuden suunnittelutehtävissä. Voit olla vastavalmistunut tai muutaman vuoden työkokemuksen omaava diplomi-insinööri.

Odotamme kokemusta virtauslaskennasta. Suurteholaskennan (high-performance computing, HPC), OpenFOAM-ohjelmiston ja Linux-ympäristön kokemus katsotaan eduksi. Myös muut virtauslaskentaohjelmisto-osaajat huomioidaan. Arvostamme halua kehittyä, itsenäistä otetta ja motivoitunutta asennetta. Rooliasi on mahdollista muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Monipuolisten projektien kautta sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi kattavasti erilaisten suunnittelutehtävien ja alan osaajien parissa. Tarjoamme sinulle modernin ja kannustavan työympäristön ja tehokkaat työkalut. Työyhteisöstämme löytyy laajasti osaamista ja tarjoamme tukea haasteisiin. Monipuoliset henkilöstöetumme tukevat muun muassa liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa ja alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan hakijan löydyttyä. Meillä on toimistoja ympäri Suomea, joten ole yhteydessä ja kysy lisää!

Lisätiedot
Senior CFD Engineer Eero Kokkonen, p. 040 140 7648, etunimi.sukunimi(at)sweco.fi
Osastopäällikkö Jussi Jalkanen, p. 040 502 6899, etunimi.sukunimi(at)sweco.fi

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 14 500 swecolaisesta lähes 2 000 työskentelee Suomessa.

Web-osoite: http://www.sweco.fi Työnantaja: Sweco Rakennetekniikka Oy Sijainti: Hatanpään valtatie 11, 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Senior CFD Engineer Eero Kokkonen, p. 040 140 7648, etunimi.sukunimi(at)sweco.fi Osastopäällikkö Jussi Jalkanen, p. 040 502 6899, etunimi.sukunimi(at)sweco.fi Hakemukset: http://www.sweco.fi/ura/Avoimet-tyopaikat/virtauslaskija/ Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hatanpään valtatie 11, 33100 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Virtauslaskija, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Sweco Rakennetekniikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Hatanpään valtatie 11, 33100 TAMPERE .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa