Duunitori suosittelee
Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

VIRTAIN KAUPUNGIN SIVISTYSTOIMI HAKEE 1. resurssiopettajaa Virtain yläkoululle alkaen mahdollisimman pian ja päättyen 31.5.2017. Tehtävä on Virtain kaupungin virkasuhde ja palkkauksessa sekä muissa ehdoissa noudatetaan kunnallista opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimusta. Tehtävään valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava lääkärintodistus sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Virrat opettajat, lehtorit, professorit Virrat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Virtain kaupunki Y-tunnus 0206333-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu lukion ja peruskoulun yläluokkien opettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut VIRTAIN KAUPUNKI. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Virrat . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa