Duunitori suosittelee
Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Virtain kaupunki hakee esikouluopettajan pätevyyden omaavaa sijaista esikouluopettajalle pidemmäksi aikaa 24.10.2016 alkaen. Esikouluopettaja toimii Rantatien koulun esikouluopettajana, mutta fyysisesti työpaikka sijaitsee vuosi sitten valmistuneen Koivurinteen päiväkodin tiloissa. Työaika on 80.09% täydestä työajasta. Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatuspäällikkö Eija Viinikka-Virtanen, p. 044-7151391, eija.viinikka-virtanen@virrat.fi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Virrat varhaiskasvatus Virrat opettajat, lehtorit, professorit Virrat lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit Virrat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Virtain kaupunki Y-tunnus 0206333-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Esiopetuksen opettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut VIRTAIN KAUPUNKI. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Virrat . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa