Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Virtain kaupunki hakee esikouluopettajan pätevyyden omaavaa sijaista esikouluopettajalle pidemmäksi aikaa 24.10.2016 alkaen. Esikouluopettaja toimii Rantatien koulun esikouluopettajana, mutta fyysisesti työpaikka sijaitsee vuosi sitten valmistuneen Koivurinteen päiväkodin tiloissa. Työaika on 80.09% täydestä työajasta. Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatuspäällikkö Eija Viinikka-Virtanen, p. 044-7151391, eija.viinikka-virtanen@virrat.fi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Virrat varhaiskasvatus Virrat opettajat, lehtorit, professorit Virrat lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit Virrat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Virtain kaupunki Y-tunnus 0206333-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Esiopetuksen opettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut VIRTAIN KAUPUNKI. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Virrat . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa