Duunitori suosittelee
Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Vuoropäälliköitä BURGER KING® Mäntsälä

BURGER KING® / co Restel

Mäntsälä

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Virtain kaupunki hakee esikouluopettajan pätevyyden omaavaa sijaista esikouluopettajalle pidemmäksi aikaa 24.10.2016 alkaen. Esikouluopettaja toimii Rantatien koulun esikouluopettajana, mutta fyysisesti työpaikka sijaitsee vuosi sitten valmistuneen Koivurinteen päiväkodin tiloissa. Työaika on 80.09% täydestä työajasta. Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatuspäällikkö Eija Viinikka-Virtanen, p. 044-7151391, [email protected]...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Virrat varhaiskasvatus Virrat opettajat, lehtorit, professorit Virrat lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Virtain kaupunki Y-tunnus 0206333-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Esiopetuksen opettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut VIRTAIN KAUPUNKI. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Virrat . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus