Duunitori suosittelee
Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

VIRTAIN KAUPUNGIN SIVISTYSTOIMI JULISTAA UUDELLEEN HAETTAVAKSI kiertävän erityislastentarhanopettajan toimen 1.11.2016 alkaen (tai sopimuksen mukaan). Haettava työntekijä tulee koko varhaiskasvatuksen palvelukseen (2 päiväkotia, 3 ryhmäperhepäiväkotia ja 11 perhepäivähoitajaa). Työtä tehdään lähinnä 3-5 -vuotiaiden kanssa ja päiväkotien esiopetuksessa pidennetyn oppivelvollisuuden piiriin kuuluvien lasten kanssa. Työntekijä toimii varhaiskasvatuspäällikön alaisuudessa. Tehtävä on Virtain kaupungin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Virrat varhaiskasvatus Virrat opettajat, lehtorit, professorit Virrat lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit Virrat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Virtain kaupunki Y-tunnus 0206333-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityislastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut VIRTAIN KAUPUNKI. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Virrat . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa