Duunitori suosittelee
Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Toimistopäällikkö

Ecom Tilit Oy / co HRS Advisors

Turku

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

VIRTAIN KAUPUNGIN SIVISTYSTOIMI JULISTAA UUDELLEEN HAETTAVAKSI kiertävän erityislastentarhanopettajan toimen 1.11.2016 alkaen (tai sopimuksen mukaan). Haettava työntekijä tulee koko varhaiskasvatuksen palvelukseen (2 päiväkotia, 3 ryhmäperhepäiväkotia ja 11 perhepäivähoitajaa). Työtä tehdään lähinnä 3-5 -vuotiaiden kanssa ja päiväkotien esiopetuksessa pidennetyn oppivelvollisuuden piiriin kuuluvien lasten kanssa. Työntekijä toimii varhaiskasvatuspäällikön alaisuudessa. Tehtävä on Virtain kaupungin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Virrat varhaiskasvatus Virrat opettajat, lehtorit, professorit Virrat lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit Virrat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Virtain kaupunki Y-tunnus 0206333-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityislastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut VIRTAIN KAUPUNKI. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Virrat . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa