Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Etsimme Kauhavalle/Härmään luokkahitsaajia usealle eri toimeksiantajalle. Suoriudut mig/mag-hitsauksesta, sauma a-mitta 4-10mm ja materiaali pääosin mustaa rautaa.
Meillä on jatkuvasti tarve keikkatyöntekijöille ja säännöllisesti myös pitempiaikaisiin tehtäviin. Työt alkavat nopeastikin ja kesto asiakasyritysten tarpeen mukaan.

Työssä menestyäksesi sinulla tulee olla rautainen asenne työtä kohtaan ja halu suoriutua annetuista tehtävistä. Kykenet johtamaan itseäsi työssä ja suoriutumaan oma-aloitteisesti annetuista tehtävistä. Pystyt tekemään vuorotyötä, mahdollisesti jopa kolmessa vuorossa. Lisäksi aikaisempi kokemus alalta ja voimassa olevat hitsausluokat.

Lähetä meille hakemuksesi mieluiten nettisivujemme kautta www.vmp.fi ja luo itsellesi profiili ja klikkaa itsesi kiinnostuneeksi tästä tehtävästä. Liitä mukaan myös mahdollinen ansioluettelosi. Mikäli tämä ei ole mahdollista niin voit lähettää hakemuksen myös sähköpostilla seinajoki@vmp.fi.
Muista kuvata osaamisesi hakiessasi meille töihin, eli koulutustausta ja työkokemus, sekä mitä olet aikaisemmin tehnyt.
Hae tehtävään viimeistään 26.10.2016, haastattelemme tekijöitä jo hakuajan kuluessa.

Etsitkö töitä? Meiltä niitä löytyy! On kokoaikaista, osa-aikaista, keikkaa, hommaa ja duunia! Jätä meille hakemus, niin joustavat työmahdollisuudet ovat ulottuvillasi. Voit yhtä hyvin työskennellä osa-aikaisesti tai vakituisesti, kartuttaa työkokemusta tai kokeilla jotain aivan uutta. VMP Varamiespalvelun ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa yli 12 000 työntekijälle. Olemme Reiluja Vuokratöitä -auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. www.vmp.fi

Web-osoite: http://www.vmp.fi Työnantaja: Vimida Oy Sijainti: 62375 YLIHÄRMÄ Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: HR-asiantuntija Miia Koskela, 0403075223, miia.koskela@vmp.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 62375 YLIHÄRMÄ

Yritystiedot

Toiminimi Vimida Oy Y-tunnus 2512004-1 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 182 000 € 63 %

Liiketoiminnan tulos

-31 000 € -176 %

Henkilöstö

27 6

Liikevoitto-%

-3 % -150 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mig-hitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Vimida Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 62375 - Kauhava , osoitteessa 62375 YLIHÄRMÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa