Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme omatoimisia rakennusputkiasentajia Satakunnan eri työkohteisiin. Sinulla on jo useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja erilaisiet työmenetelmät ovat tuttuja. Tehtävä vaatii alan koulutuksen ja työkokemusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan, joten täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi mahdollisimman pian! VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Rauma LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Rauma Asennus, huolto ja puhtaanapito Rauma lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Asennus, huolto ja puhtaanapito Rauma .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vimeli Oy Y-tunnus 2263970-2 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusputkiasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Vimeli Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa