Duunitori suosittelee
Kesätöihin AVARN Securitylle, 150–200 tehtävää

AVARN Security

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Senior Software Engineer

Zervant Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

VIITASAAREN KAUPUNKI ETSII YRITTÄJÄÄ HUOPANANKOSKELLA SIJAITSEVALLE KIOSKILLE, ONKIALTAILLE JA SAVUSTAMOLLE Huopanankoskella on mahdollisuuksia kehittyä niin kalastusmatkailu- kuin kulttuuriympäristö- kohteena. Kaupunki etsii yrittäjää tai yhteisöä, jolla on näkemystä sekä tahto ja taito hoitaa ja kehittää kioski-, savustamo- ja onkiallasaluetta kalastus- ja matkailukohteena oheispalveluineen. Kioskirakennus on kooltaan n. 75 k-m² ja varustettu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Viitasaari yrittäjä Viitasaari maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Viitasaaren kaupunki Y-tunnus 0208573-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Viitasaaren kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Viitasaari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus