Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

VIITASAAREN KAUPUNKI ETSII

YRITTÄJÄÄ

HUOPANANKOSKELLA SIJAITSEVALLE KIOSKILLE, ONKIALTAILLE JA SAVUSTAMOLLE
 
Huopanankoskella on mahdollisuuksia kehittyä niin kalastusmatkailu- kuin kulttuuriympäristö- kohteena. Kaupunki etsii yrittäjää tai yhteisöä, jolla on näkemystä sekä tahto ja taito hoitaa ja kehittää kioski-, savustamo- ja onkiallasaluetta kalastus- ja matkailukohteena oheispalveluineen.
Kioskirakennus on kooltaan n. 75 k-m² ja varustettu kylmiöllä sekä tarvittavilla kiintokalusteilla. Rakennuksessa on katettua terassitilaa n. 24 m². Kioskin yhteyteen kuuluu erillinen savustamorakennus sekä onkialtaat. Vuokra-alueen pinta-ala on n. 1,4 ha. Vuokralainen vastaa kaikista toiminnan aiheuttamista kustannuksista kuten sähkö, vesi, jätehuolto ja talviseisokin vaatimat työt sekä alueen yleinen kunnossapito.
Pyydämme tarjouksia kohteesta viiden vuoden sopimuskaudelle 2017 – 2021, siten, että toiminta on aloitettava ja alue avataan viimeistään 1.5.2017 lukien. Tarjous tulee jättää vuosivuokrana, jonka voi maksaa useammassa erässä. Tarjouksen hyväksymisen perusteena pidämme vuokra- tasoa ja tiloissa harjoitettavaa toimintaa, jonka tulee tukea koskialueen toimintoja. Kaupungilla on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjoukset.
Tarjous, sisältäen toimintasuunnitelman ja mahdolliset kehittämisehdotukset, on jätettävä 31.10.2016 klo 15.00 mennessä osoitteella
Viitasaaren kaupunginhallitus Keskitie 10 44500 Viitasaari
tai sähköpostilla viitasaaren.kaupunki@viitasaari.fi ja kuoreen tai sähköpostiotsikkoon merkintä ”Huopanankosken kioskin vuokratarjous”.
Lisätietoja antavat kiinteistöpäällikkö Kari Liimatainen kari.liimatainen@viitasaari.fi, 050 310 8008 tai kehittämisjohtaja Heikki Vihava heikki.vihava@viitasaari.fi, 044 4590 7393.
Viitasaarella 29.9.2016 VIITASAAREN KAUPUNGINHALLITUS

Huopanankoski on yksi maamme tunnetuimmista taimenkoskista. Siinä on harjoitettu urheilukalastusta jo vuodesta 1887. Täällä sai innostuksen kalastamiseen myös kansalliskirjailijamme Juhani Aho. Vannoutunut koskikalastaja käy vähintään kerran elämässään Huopanankosken kulttuurihistoriallisessa maisemassa, joka sijaitsee n. 15 minuuttia Viitasaaren keskustasta tien nro 77 (Sininen tie) varrella. 1200 metriä pitkän koskiosuuden kupeessa sijaitsee mm. kaupungin ja kyläyhdistyksen ylläpitämä Huopanankosken kalastusmuseo.

Työnantaja: Viitasaaren kaupunki Sijainti: Sininentie 1599, 44500, Viitasaari, Suomi Yhteystiedot: Kari Liimatainen, kari.liimatainen@viitasaari.fi, 050 310 8008 Ilmoitus jätetty: 02.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sininentie 1599, 44500, Viitasaari, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Viitasaaren kaupunki Y-tunnus 0208573-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Viitasaaren kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Viitasaari , osoitteessa Sininentie 1599, 44500, Viitasaari, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa