Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Viitasaaren kaupunki hakee aikuissosiaalityöntekijää vakituiseen virkasuhteeseen eläkkeelle jäämisen vuoksi 1.1.2017 lukien tai sopimuksen mukaisesti

Haemme sosiaalityöntekijää aikuissosiaalityöhön Pihtiputaan sosiaalitoimistoon. Wiitaunionin koko aikuissosiaalityön tiimissä työskentelee kaksi aikuissosiaalityöntekijää, kolme etuussihteeriä sekä vastaava sosiaalityöntekijä. Pihtiputaalla työskentelee nyt haettava aikuissosiaalityöntekijä sekä etuussihteeri. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluvat mm. palvelutarpeen arviointi, asiakas- ja aktivointisuunnitelmien laatiminen, kuntouttavan työtoiminnan sopimukset, harkinnanvaraisen ja ehkäisevän toimeentulotuen päätökset sekä asiakasta koskevien sosiaalisten selvitysten ja lausuntojen laatiminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu osallistuminen Viitaseudun sosiaalipäivystykseen virka-ajan ulkopuolella.

Arvostamme kokemusta aikuissosiaalityöstä, hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä moniammatillisessa tiimissä ja verkostoissa.

Ajokortti on välttämätön.

Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Myös sosiaalityön loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan hakijoina, mikäli sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelu on suoritettu. Viran palkkaus on KVTS:n mukainen. Virassa on 6 kk:n koeaika. Valitun tulee toimittaa rikosrekisteriote (laki 504/2002) ja hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Työhöntulotarkastuksen yhteydessä tehdään huumeseulatutkimus.

Hakemus pyydetään toimittamaan ensisijaisesti kuntarekryn kautta tai postitse viimeistään 31.10.2016 mennessä: Viitasaaren kaupunki, Vastaava sosiaalityöntekijä Maarit Jomppanen, Keskitie 10, 44500 Viitasaari.

Web-osoite: http://www.viitasaari.fi Työnantaja: Viitasaaren kaupunki Sijainti: Keskustie 9, 44800 PIHTIPUDAS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 21.11.2016, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Vastaava sosiaalityöntekijä Maarit Jomppanen, p. 044 459 6850, sähköposti: maarit.jomppanen@viitasaari.fi. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117619/fi_FI Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskustie 9, 44800 PIHTIPUDAS

Yritystiedot

Toiminimi Viitasaaren kaupunki Y-tunnus 0208573-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aikuissosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Viitasaaren kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pihtipudas , osoitteessa Keskustie 9, 44800 PIHTIPUDAS . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa