Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus


Korkein hallinto-oikeus (KHO) käyttää ylintä tuomiovaltaa hallintolainkäyttöasioissa ja käsittelee monenlaisia asioita lastensuojelusta ympäristöasioihin ja julkisuuskysymyksistä ja kilpailuasioista kansainväliseen verotukseen. Suurin osa korkeimmassa hallinto-oikeudessa ratkaistavista asioista tulee valituksina muista hallintotuomioistuimista.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.1.2017. Päättyy 31.12.2017.
Määräaikaisuuden syy: Lisätyövoiman tarve turvapaikkajaostolle
Työaikamuoto: Muu. Ei työaikalain alainen
Työpaikkojen lukumäärä: 5
Hakuaika päättyy: 24.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:
Päätöksenteko korkeimmassa hallinto-oikeudessa tapahtuu esittelystä. Asioiden käsittely pohjautuu näin ollen esittelijän työhön. Esittelijällä on keskeinen vastuu korkeimman hallinto-oikeuden ratkaistavaksi tulevien asioiden valmistelusta. Hän vastaa siitä, että asia tulee asianmukaisesti valmistelluksi ja esitellyksi viivytyksettä sen jälkeen, kun päätöksentekoa varten on hankittu tarpeellinen selvitys. Esittelijä toimii tuomarin vastuulla. Esittelijä toimii myös asiaa koskevana yhdyshenkilönä ja vastaa asiaa koskeviin tiedusteluihin.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena on oikeustieteen ylempi korkeakoulututkinto sekä viran menestyksellisen hoitamisen edellyttämä perehtyneisyys viran tehtäväalaan sekä tarvittavat henkilökohtaiset ominaisuudet. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Hakijalta odotamme:

Esittelijältä odotamme hallintolainkäytön yleistä tuntemusta ja/tai tietyn asiaryhmän, kuten ulkomaalaisasioiden erityistuntemusta. Esittelijän edellytetään myös seuraavan oman alansa yleistä lainsäädännön, lainsäädäntöhankkeiden sekä kansallisen ja eurooppaoikeudellisen oikeuskäytännön kehitystä. Luemme eduksi:
Eduksi katsotaan perehtyneisyys turvapaikka-asioihin tai ulkomaalaisoikeuteen.
Palkkauksen peruste:
T11
Työnantaja: Korkein hallinto-oikeus Työajat: muu. ei työaikalain alainen Yhteystiedot: Päivi Pietarinen
Puhelin: 029 56 40210
Sähköposti: paivi.pietarinen@ oikeus.fi

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=87d6b4de-6201-4158-9440-ea57dcf20a8d Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Viisi oikeussihteerin (T11) määräaikaista virkasuhdetta, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Korkein hallinto-oikeus. Kyseessä on muu. ei työaikalain alainen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa