Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Viipurin Golf ry on perustettu 1938 ja on Suomen toiseksi vanhin golfseura. Meillä on kaksi golfkenttää, kaupungin lähistöllä Saimaan saaressa sijaitseva Etelä-Saimaa Golf (18r), joka on valittu vuonna 2016 Suomen kauneimmaksi golfkentäksi, sekä kaupungin keskustassa sijaitseva 9-reikäinen Kahilanniemi. Golfkenttiä hallinnoi Viipurin Golf Oy. Seurassamme on n 1700 jäsentä ja yhtiössämme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Lappeenranta johtajapositiot Lappeenranta johto- ja päällikkötason hallintotehtävät johtajapositiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Viipurin Golf Oy Y-tunnus 0907459-1 Toimiala Vapaa-ajan ja urheiluvälineiden vuokraus ja leasing

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimitusjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Viipurin Golf Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 53100 - Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus