Duunitori suosittelee
CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

CEO for One Month — Unelmien Kesätyö

Adecco

Helsinki

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Uudenmaan Vihreät ry hakee järjestökokemusta omaavaa, oma-aloitteista toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat: - piiriorganisaation hallituksen käsittelemien asioiden valmistelu ja toimeenpano, kokousten sihteerinä toimiminen - sisäinen ja ulkoinen viestintä - tapahtumien ja tilaisuuksien organisointi - järjestön taloushallinto, lukuun ottamatta kirjanpitoa - jäsenyhdistysten toiminnan tukeminen - talouden ja toiminnan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Helsinki johtajapositiot Helsinki kulttuurialan tehtävät Helsinki taidealan tehtävät Helsinki johto- ja päällikkötason hallintotehtävät johtajapositiot kulttuurialan tehtävät taidealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vihreä Liitto R.P. Y-tunnus 0771677-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toiminnanjohtaja, Uudenmaan Vihreät, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Vihreä liitto rp.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00120 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus