Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Customer Consultant

Sana Pharma co. Studentwork

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vihdin kunnan sivistyskeskus julistaa haettavaksi tuntiopettajan tehtävän ajalle 31.10.2016-3.6.2017. Tehtävä sijoittuu luokkien 7-9 erityisopetukseen lastensuojelulaitokseseen. Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on Nummelanharjun koulu. Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Palkkaus OVTES:n mukaan. Valinnan ehtona on, että valittu toimittaa ennen viran vastaanottamista hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Vihti opettajat, lehtorit, professorit Vihti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vihdin kunta Y-tunnus 0131905-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuntiopettaja erityisopetukseen, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Vihdin kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 03100 - Vihti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa