Duunitori suosittelee
System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Meitä on Viestintävirastossa noin 240 talouden, juridiikan ja tekniikan ammattilaista. Huolehdimme siitä, että teleoperaattorit tuottavat jokaisen ulottuville toimivia, edullisia ja turvallisia puhelin- ja internetyhteyksiä. Luomme edellytyksiä uusille langattomille palveluille. Varmistamme myös sen, että televisio näkyy, radio kuuluu ja posti toimii koko Suomessa.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2016, Tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Käyntiosoite: Viestintävirasto, Itämerenkatu 3 A, 00180 Helsinki

Voit liittää hakemukseesi lyhyen liitteen (esim. cv).

Viran/tehtävän kuvaus:
Haemme Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskukseen Tilannekeskuksen päällikköä vakinaiseen virkaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Viestintävirasto on kansallinen tietoturvaviranomainen, jonka tehtäviin kuuluvat muun muassa tietoturvauhkien ja -loukkausten käsittely sekä turvaluokitellun aineiston sähköiseen tiedonsiirtoon ja -käsittelyyn liittyvät valvontatehtävät.

Tilannekeskus-ryhmä (CERT-toiminto) vastaa tietoturvallisuuden ja viestintäpalveluiden toimivuuden tilannetiedon keräämisestä sekä näihin liittyvien häiriötilanteiden käsittelystä. Lisäksi ryhmä vastaa ajankohtaisista tietoturva-asioista tiedottamisesta, tietoturvauhkien ja hyökkäysmenetelmien analysoinnista sekä ohjelmistohaavoittuvuuksien hallinnasta. Toiminnan tavoitteena on yleisten viestintäverkkojen ja -palveluiden turvallisen ja häiriöttömän toiminnan varmistaminen sekä yhteiskunnan elintärkeiden toimintojen turvaaminen.

Tilannekeskuksen päällikkönä elät ja hengität tietoturvaa. Toimit ryhmän henkilöstön esimiehenä ja vastaat ryhmän toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä. Lisäksi osallistut Kyberturvallisuuskeskuksen johtamiseen ja toiminnan kehittämiseen.

Työssäsi pääset toimimaan ja kehittymään kansainvälisessä ympäristössä suomalaisen tietoturvallisuuden etulinjassa. Lisäksi saat työskennellä alan huippuasiantuntijoiden kanssa.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Odotamme sinulta
• soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavia tietoja ja taitoja
• esimiestaitoa ja -kokemusta
• kokonaisvaltaista ymmärrystä tehtävän kannalta keskeisistä turvallisuuden eri osa-alueista
• hyvää yhteistyökykyä
• matkustusvalmiutta
• sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa
• erinomaista suomen, hyvää englannin ja riittävää ruotsin kielen taitoa.

Arvostamme kokemusta CERT-toiminnasta sekä siihen liittyvistä kansallisista ja kansainvälisistä verkostoista. Arvostamme myös kokemusta työskentelystä kansainvälisessä ympäristössä.
Palkkauksen peruste:
Palkkaus määräytyy vaativuusluokan J (5440,60 €/kk) mukaan. Lisäksi maksamme henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa lisää enimmillään 38 % peruspalkasta.
Työnantaja: Viestintävirasto Sijainti: 00180 Helsinki Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Jarkko Saarimäki
Johtaja
Puhelin: 0295390576
Sähköposti: jarkko.saarimaki@ viestintavirasto.fi

Haluatko tietää työpaikan sijainnin http://maps.google.fi/?hl=fi&q=It%C3%A4merenkatu 3">tässä

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=935bce4a-d01a-4637-9e7b-1f2ee4592d8f Ilmoitus jätetty: 15.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00180 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Viestintävirasto Y-tunnus 0709019-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tilannekeskuksen päällikkö, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Viestintävirasto. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00180 - Helsinki , osoitteessa 00180 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa