Duunitori suosittelee
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy, Pakkaamotyöntekijä

Adecco Finland

Finland

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Automaatioinsinööri

High Metal Group

01260 - Vantaa

Myynninsuunnittelija

Toyota Auto Finland Oy

01450 - Vantaa

Myyntikoordinaattori

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Meitä on Viestintävirastossa noin 240 talouden, juridiikan ja tekniikan ammattilaista. Huolehdimme siitä, että teleoperaattorit tuottavat jokaisen ulottuville toimivia, edullisia ja turvallisia puhelin- ja internetyhteyksiä. Luomme edellytyksiä uusille langattomille palveluille. Varmistamme myös sen, että televisio näkyy, radio kuuluu ja posti toimii koko Suomessa. Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2016, Tai sopimuksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lakimiehet, tuomarit Helsinki lakimiehet, tuomarit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Viestintävirasto Y-tunnus 0709019-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lakimies, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Viestintävirasto. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00180 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus