Duunitori suosittelee
Business Development Analyst

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

Card Customer Service Process Support

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Tiedottaja

Tuusulan kunta

04300 - Tuusula

Junior B2B-projektipäällikkö

Management Events

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Turun vihreä kunnallisjärjestö hakee kuntavaalikampanjan vahvistukseksi osa-aikaista (10 h/vko) viestintäassistenttia ajalle 1.12.2016-21.4.2017. Kuntavaalikampanjan viestintäassistentti vastaa kampanjan verkkoviestinnästä yhteistyössä vaalipäällikön, kampanjan johtoryhmän, ehdokkaiden ja vapaaehtoisten vaalityöntekijöiden kanssa. Viestintäassistentin tehtävät liittyvät erityisesti some-kanavien sisällön kehittämiseen ja tuottamiseen. Työtehtävien määrä sovitaan ja priorisoidaan osa-aikaiseen työsuhteeseen sopivaksi. Viestintäassistentilta edellytämme viestintäalan opintoja ja/tai aiempaa kokemusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Turku viestintä Turku hallinto, yleiset toimistotyöt viestintä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Viestintäassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Turun vihreä kunnallisjärjestö ry. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Turku .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus