Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Turun vihreä kunnallisjärjestö hakee kuntavaalikampanjan vahvistukseksi osa-aikaista (10 h/vko) viestintäassistenttia ajalle 1.12.2016-21.4.2017. Kuntavaalikampanjan viestintäassistentti vastaa kampanjan verkkoviestinnästä yhteistyössä vaalipäällikön, kampanjan johtoryhmän, ehdokkaiden ja vapaaehtoisten vaalityöntekijöiden kanssa. Viestintäassistentin tehtävät liittyvät erityisesti some-kanavien sisällön kehittämiseen ja tuottamiseen. Työtehtävien määrä sovitaan ja priorisoidaan osa-aikaiseen työsuhteeseen sopivaksi. Viestintäassistentilta edellytämme viestintäalan opintoja ja/tai aiempaa kokemusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Turku viestintä Turku hallinto, yleiset toimistotyöt viestintä Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Viestintäassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Turun vihreä kunnallisjärjestö ry. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa