Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tule tekemään Suomen parasta lankakauppaa!

Lankamaailma hakee ammattitaitoista ja ennakkoluulotonta
VIESTINNÄN JA MARKKINOINNIN TEKIJÄÄ

Lankamaailma on yksi johtavista lanka-alan yrityksistä Suomessa. Lankamaailmalla on myymälöitä Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Lankamaailmalla on myös verkkokauppa sekä maahantuonti ja tukkumyynti.

Tehtävänäsi on vastata Lankamaailman sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä markkinointisuunnittelusta yhdessä johtoryhmän kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös markkinointikampanjoiden toteutuksen koordinoiminen ja olet mukana myös kampanjoiden jalkauttamisessa. Verkkokaupan kehitystyö yhdessä verkkokauppavastaavan kanssa on myös yksi tärkeistä työtehtävistäsi. Lankamaailma-myymälöiden lisäksi olet mukana Lankamaailman tukkupuolen viestinnässä. Työsuhde on kokoaikainen ja jatkuva.

Viestintä- ja markkinointivastaavana työskentelet läheisesti toimitusjohtajan, kehityspäällikön sekä myymälänhoitajien ja verkkokauppavastaavan kanssa. Työpaikka sijaitsee Helsingissä Oulunkylässä, Lankamaailman tukkupuolella.

Työn menestyksekkääseen hoitamiseen tarvitset seuraavia taitoja:
Olet viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen ja sinulla on kokemusta vähittäiskaupasta.
Tunnet tekstiilimateriaalit, neulelangat ja erilaiset lankatekniikat, osaat kirjoittaa neuleohjeita. Muu tekstiilialan tuntemus on eduksi.
Sinulla on kokemusta internet-analytiikasta, hakukoneoptimoinnista ja markkinoinnista sosiaalisessa mediassa ja olet utelias kokeilemaan uusi markkinointikanavia.
Hallitset tietotekniikan, html-koodauksen perusteet ja erilaiset julkaisu- ja verkkokauppa-alustat ovat sinulle tuttuja työkaluja.
Sinulla on kokemusta tuotekuvauksesta ja kuvankäsittelystä, olet visuaalinen tekijä.
Puhut ja kirjoitat erinomaista suomea.
Olet aktiivinen ja omatoiminen työskentelijä, joka tarttuu itsenäisesti uusiin työtehtäviin ja projekteihin, mutta olet samalla tiimipelaaja ja toimit luontevasti brändin antamissa viitekehyksissä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden käyttää luovuutta hyväksesi. Lankamaailman markkinointipäällikkö Elina Urmas vastaa tehtävää koskeviin kysymyksiin to 20.10. klo 14-16 ja ja ke 26.10. klo 9-11, puh: 0400 883778.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen: elina.urmas@nordiaprodukter.fi 30.10.2016 mennessä. Liitä hakemukseen palkkatoiveesi. Hakemuksia luetaan koko haun ajan ja haastatteluun voidaan kutsua jo ennen haun päättymistä. Toivomme, että valittu henkilö pystyy aloittamaan työssä mahdollisimman pian.

Web-osoite: http://www.lankamaailma.fi Työnantaja: Oy Nordia Produkter Ab Sijainti: Mikkolantie 1 A, 00640 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Elina Urmas elina.urmas@nordiaprodukter.fi 0400 883778 Hakemukset: elina.urmas@nordiaprodukter.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mikkolantie 1 A, 00640 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Viestinnän ja markkinoinnin tekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Nordia Produkter Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Mikkolantie 1 A, 00640 HELSINKI .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa