Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Vierumäki Resort on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jonka alueella sijaitsee arvostettu Suomen Urheiluopisto. Vapaa-ajan palveluiden ja vahvan urheiluosaamisen lisäksi erikoisalojamme ovat työhyvinvointi sekä kokous- ja yritystapahtumat. Vierumäki tarjoaa noin 250:lle työntekijälleen henkilökuntaetuna loistavat vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Vierumäen ravintolamaailma koostuu kolmesta ravintolasta, kahviloista, Sport Barista, yökerhosta sekä tilaus- ja elämysravintoloista. Keittiöissä työskentelee noin 30 henkeä.

Vierumäki hakee ammattitaitoista vuoromestaria vakituiseen työsuhteeseen.

Sinulla tulee olla monipuolinen kokemuksen keittiön työtehtävistä sekä näyttöjä esimiestehtävistä. Pystyt toimimaan paineen alla ja haluat kehittää ja kehittyä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja tehokkuutta. Toivomme, että omavalvonta ja hävikin ym. keittiön taloudellinen ajattelutapa on luonteva osa ammattitaitoasi ja osaat välittää näitä taitoja myös eteenpäin kehittäen tiimiäsi. Kokemus toiminnanohjausjärjestelmän parissa työskentelystä katsotaan eduksi.

Työ on vuorotyötä ja loma-ajat ovat Vierumäellä työntäyteisiä. Odotamme että kykenet joustamaan tilanteen niin vaatiessa. Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen Vierumäen luonnon läheisyydessä. Työ alkavat sopimuksen mukaan.

Olemme savuton työpaikka.

Jos tunnistit itsesi, laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut hakuajalla.

Web-osoite: http://www.vierumaki.fi Työnantaja: Vierumäki Country Club Oy Sijainti: 19120 VIERUMÄKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Henkilöstöasiantuntija Hanna-Mari Sallinen, hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 19120 VIERUMÄKI

Yritystiedot

Toiminimi Vierumäki Country Club Oy Y-tunnus 2196114-2 Toimiala Hotellit Rinnakkaistoiminimet Vierumäki Country Club Restaurants

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

20 269 000 € -4 %

Liiketoiminnan tulos

311 000 € -47 %

Henkilöstö

182 11

Liikevoitto-%

2 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoromestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Vierumäki Country Club Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 19120 - Heinola , osoitteessa 19120 VIERUMÄKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa