Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Vierumäki Resort on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jonka alueella sijaitsee arvostettu Suomen Urheiluopisto. Vapaa-ajan palveluiden ja vahvan urheiluosaamisen lisäksi erikoisalojamme ovat työhyvinvointi sekä kokous- ja yritystapahtumat. Vierumäki tarjoaa noin 250:lle työntekijälleen henkilökuntaetuna loistavat vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuudet.


Vierumäki hakee kokenutta RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

Vierumäen alueella on useita ravintoloita, kahviloita ja yökerho. Laaja-alainen ravintolamaailma työllistää vakituisesti noin 80 työntekijää. Ravintolapäällikkönä vastaat ravintolan salitoiminnan laadukkaasta toiminnasta ja palvelusta sekä töiden organisoinnista. Johdat yhdessä vuoropäälliköiden kanssa 50 hengen tiimiä toteuttamaan asettamasi tavoitteet. Toimit COO:n alaisuudessa.

Olet koulutettu ja kokenut ravintola-alan ammattilainen. Edellytämme sinulta vähintään 5 vuoden esimiestyökokemusta ja erinomaisia johtamistaitoja. Suhtaudut työhösi intohimoisesti; sinulle on ensisijaisen tärkeää huolehtia asiakaskokemusten onnistumisesta ja olet valmis tekemään töitä saavuttaaksesi sen. Sinulla on aitoa kiinnostusta kehittää ravintolan toimintaa asiakasta kuunnellen ja osaat innostaa tiimisi tähän mukaan. Omaat positiivisen asenteen, olet oma-aloitteisuutta ja halua kehittää sekä ravintolan tuloksellista toimintaa että omaa osaamistasi.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja haastavaan työhön
Vierumäen ainutlaatuisessa ympäristössä.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen 27.10 mennessä https://solo.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&key=ueXCNdqR&jid=1067

Web-osoite: http://www.vierumaki.fi Työnantaja: Vierumäki Country Club Oy Sijainti: 19120 VIERUMÄKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hanna-Mari Sallinen puh. 046-9226514 Hakemukset: http://solo.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&key=ueXCNdqR&jid=1067 Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 19120 VIERUMÄKI

Yritystiedot

Toiminimi Vierumäki Country Club Oy Y-tunnus 2196114-2 Toimiala Hotellit Rinnakkaistoiminimet Vierumäki Country Club Restaurants

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

20 269 000 € -4 %

Liiketoiminnan tulos

311 000 € -47 %

Henkilöstö

182 11

Liikevoitto-%

2 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Vierumäki Country Club Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 19120 - Heinola , osoitteessa 19120 VIERUMÄKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa