Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Suomen Urheiluopisto hakee PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ MUN JUTTU -hankkeelle. Suomen Urheiluopisto on hankekumppanina Lahden yliopistokeskuksen hallinnoimassa ESR-rahoitteisessa MUN JUTTU -hankkeessa, joka toteutetaan 1.8.2015-31.12.2017 välisenä aikana. Hankkeen kohderyhmänä ovat syrjäytymisvaarassa olevat nuoret.

Hankkeen tavoitteet Suomen Urheiluopiston osalta ovat:
1.Toteuttaa vihreä ja esteetön pilotti, jossa nuoret osallistetaan kehittämään esteetöntä luontoympäristöä ja reittejä ja jonka tuloksena tuotetaan yhdessä vihreä Vierumäki - pedagogista materiaalia.
2.Suunnitella ja toteuttaa yhdessä nuorten kanssa luonnossa tapahtuva liikunnallinen pilotti ja johon kytketään audiovisuaalista teknologiaa.
3.Kehittää Vierumäen hyvinvointiportaalia siten, että se tarjoaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia liikunta-alan koulutukseen ja integraatiota työelämään
4.Tarjota kokeilualusta hankekonsortion muille toteuttajille

Projektipäällikön tehtävänä on hankkeen hallinnointi sekä hankkeen toteutus yhdessä hankekonsortion muiden toteuttajien sekä kumppaniorganisaatioiden kanssa. Lisäksi työparina on hankkeen projektityöntekijä.

Edellytämme projektipäälliköltä EU:n rakennerahastohankkeiden hallinnointikokemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyökykyä hanketoimijoiden kanssa, luovuutta ja rohkeutta kokeilukehittämiseen sekä liikunta-alan koulutuskokemusta, erityisesti nuorten parista. Koulutusvaatimuksena vähintään AMK-tasoinen koulutus.

Merkittävänä lisäetuna katsomme Päijät-Hämeen talousalueen ja alueella toimivien organisaatioiden ja oppilaitosten tuntemuksen. Lisäksi eduksi katsotaan kokemus työllisyyspoliittisista hankkeista, joissa kohderyhmänä ovat olleet syrjäytymisvaarassa olevat nuoret tai vaikeasti työllistettävät henkilöt.

Työsuhde on äitiyslomansijaisuus ajalla 1.1.-31.10.2017

Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 6.11.2016 mennessä anna.lappalainen@vierumaki.fi ja hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi. Laitathan viestin aiheeksi projektipäällikkö.

Web-osoite: http://www.vierumaki.fi Työnantaja: Vierumäki Country Club Oy Sijainti: 19120 VIERUMÄKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä saat Anna Lappalaiselta p. 010-5777420 Hakemukset: anna.lappalainen@vierumaki.fi ja hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi. Laitathan viestin aiheeksi projektipäällikkö. Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 19120 VIERUMÄKI

Yritystiedot

Toiminimi Vierumäki Country Club Oy Y-tunnus 2196114-2 Toimiala Hotellit Rinnakkaistoiminimet Vierumäki Country Club Restaurants

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

20 269 000 € -4 %

Liiketoiminnan tulos

311 000 € -47 %

Henkilöstö

182 11

Liikevoitto-%

2 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Vierumäki Country Club Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 19120 - Heinola , osoitteessa 19120 VIERUMÄKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa