Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Software Developer

Attendo

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

"Vierumäki Resort on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jonka alueella sijaitsee arvostettu Suomen Urheiluopisto. Vapaa-ajan palveluiden ja vahvan urheiluosaamisen lisäksi erikoisalojamme ovat työhyvinvointi sekä kokous- ja yritystapahtumat. Vierumäki tarjoaa työntekijöilleen henkilökuntaetuna loistavat vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Alue sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella. "

Vierumäki Country Club hakee liikunnanohjaajaa

Liikunnanohjaajan työ on Vierumäellä monipuolista ja vaihtelevaa. Työt painottuvat asiakasvirtojen mukaan iltoihin ja viikonloppuihin.
Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja työtunteja osaamisen mukaan keskimäärin 15-30h/3 viikossa.

Hakijalta edellytämme
-positiivista asennetta, hyvät sosiaaliset taidot
-liikunta-alan pohjakoulutusta (esim. liikuntaneuvoja tai liikunnanohjaaja AMK).
-useamman vuoden kokemusta asiakkaiden ohjaamisesta/vahva ryhmäliikunnanohjaus kokemus

Eduksi katsotaan myös lisenssi tuotteiden ohjaus, Personal Trainer kokemus sekä kuntotestaus osaaminen.

Web-osoite: http://www.vierumaki.fi Työnantaja: Vierumäki Country Club Oy Sijainti: 19120 VIERUMÄKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Heidi Hyttinen: heidi.hyttinen@vierumaki.fi, 0105777323 Hakemukset: Lähetä hakemus ja CV mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.10.2016 osoitteeseen hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi ja heidi.hyttinen@vierumaki.fi . Laitathan viestin aiheeksi liikunnanohjaaja. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 19120 VIERUMÄKI

Yritystiedot

Toiminimi Vierumäki Country Club Oy Y-tunnus 2196114-2 Toimiala Hotellit Rinnakkaistoiminimet Vierumäki Country Club Restaurants

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

20 269 000 € -4 %

Liiketoiminnan tulos

311 000 € -47 %

Henkilöstö

182 11

Liikevoitto-%

2 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Vierumäki Country Club Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 19120 - Heinola , osoitteessa 19120 VIERUMÄKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa