Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Vierumäki Resort on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jonka alueella sijaitsee arvostettu Suomen Urheiluopisto. Vapaa-ajan palveluiden ja vahvan urheiluosaamisen lisäksi erikoisalojamme ovat työhyvinvointi sekä kokous- ja yritystapahtumat. Vierumäki tarjoaa noin 250:lle työntekijälleen henkilökuntaetuna loistavat vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Vierumäen ravintolamaailma koostuu kolmesta ravintolasta, kahviloista, Sport Barista, yökerhosta sekä tilaus- ja elämysravintoloista. Keittiöissä työskentelee noin 30 henkeä.

Vierumäki hakee ammattitaitoista keittiöpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen

Keittiöpäällikön työtehtävänä on kehittää Vierumäen ruokatuotetta ja tarjota asiakkaille maistuvia elämyksiä sekä johtaa 30 hengen tiimiä toteuttamaan asettamat tavoitteet. Edellytämme vähintään 5 vuoden keittiöpäällikön tai keittiömestarin työkokemusta ja erinomaisia johtamistaitoja. Työhön tulee suhtautua intohimoisesti ja arvostaa laatua. Asiakaskokemusten onnistumisesta huolehtiminen on ensisijaisen tärkeää ja on oltava valmis tekemään töitä saavuttaakseen sen. Osaathan myös innostaa ja johtaa henkilökuntaa.

Tarjoamme keittiöpäällikölle tilaisuuden käyttää luovuutta ja kehittää ravintolatoimintaa. Työt alkavat 1.10.2016 tai sopimuksen mukaan.

Hakemus ja CV palkkatoivomuksineen Henkilöstöasiantuntijalle hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi. Viestin aiheeksi keittiöpäällikkö.

Web-osoite: http://www.vierumaki.fi Työnantaja: Vierumäki Country Club Oy Sijainti: 19120 VIERUMÄKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Henkilöstöasiantuntija Hanna-Mari Sallinen, hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi Hakemukset: hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi. Viestin aiheeksi keittiöpäällikkö. Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 19120 VIERUMÄKI

Yritystiedot

Toiminimi Vierumäki Country Club Oy Y-tunnus 2196114-2 Toimiala Hotellit Rinnakkaistoiminimet Vierumäki Country Club Restaurants

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

20 269 000 € -4 %

Liiketoiminnan tulos

311 000 € -47 %

Henkilöstö

182 11

Liikevoitto-%

2 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiöpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Vierumäki Country Club Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 19120 - Heinola , osoitteessa 19120 VIERUMÄKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa