Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

"Vierumäki Resort on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jonka alueella sijaitsee arvostettu Suomen Urheiluopisto. Vapaa-ajan palveluiden ja vahvan urheiluosaamisen lisäksi erikoisalojamme ovat työhyvinvointi sekä kokous- ja yritystapahtumat. Vierumäki tarjoaa työntekijöilleen henkilökuntaetuna loistavat vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Alue sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella. "

Haemme ammattitaitoista keittiömestaria vakituiseen työsuhteeseen.

Sinulla tulee olla vankka ja monipuolinen kokemuksen keittiön työtehtävistä sekä näyttöjä esimiestehtävistä. Omaat vahvaa johtamis- ja suunnittelutaitoa ja pystyt toimimaan paineen alla. Haluat kehittää ja kehittyä. Ja ennen kaikkea laadukkaan ruokatuotteen valmistaminen kustannustehokkaasti on luonteva osa ammattitaitoasi ja osaat välittää näitä taitoja myös eteenpäin kehittäen tiimiäsi.

Vierumäen ravintolamaailma siirtyy syksyn aikana ERP-toiminnanohjausjärjestelmään, joten kokemus mistä tahansa toiminnanohjausjärjestelmän parissa työskentelystä katsotaan eduksi. ERP järjestelmä koostuu Microsoft Navision järjestelmästä ja sen päälle integroitavasta LS-Retail kassakokonaisuudesta sekä Cenium Hotelli-, vapaa-aika- ja ravintolakokokonaisuudesta.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen. Työ alkavat sopimuksen mukaan.

Web-osoite: http://www.vierumaki.fi Työnantaja: Vierumäki Country Club Oy Sijainti: 19120 VIERUMÄKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Henkilöstöasiantuntija Hanna-Mari Sallinen hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi Hakemukset: Hakemukset palkkatoiveineen: HR-asiantuntija Hanna-Mari Sallinen hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi Laitathan viestin aiheeksi keittiömestari. Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 19120 VIERUMÄKI

Yritystiedot

Toiminimi Vierumäki Country Club Oy Y-tunnus 2196114-2 Toimiala Hotellit Rinnakkaistoiminimet Vierumäki Country Club Restaurants

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

20 269 000 € -4 %

Liiketoiminnan tulos

311 000 € -47 %

Henkilöstö

182 11

Liikevoitto-%

2 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiömestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Vierumäki Country Club Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 19120 - Heinola , osoitteessa 19120 VIERUMÄKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa