Duunitori suosittelee
Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Terveystoimittaja

Bonnier Business Forum Oy

Helsinki

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Meillä on tarjolla tilanteiden mukaan eripituisia sijaisuuksia lastentarhanopettajille, lastenhoitajille, erityisavustajille, päiväkotiapulaisille, perhepäivähoitajille ja ryhmäperhepäivähoitajille varhaiskasvatuksen toimintayksiköissä, joita ovat päiväkoti Nuppula, päiväkodin vuorohoitoryhmä Muksula, ryhmäperhepäivähoitokoti Vekkula ja kotiryhmis.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät ko.toimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annettujen asetusten mukaisesti. Myös muodollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon sijaisuuksia täytettäessä.

Sijaisilta edellytetään 18 vuoden ikää ja soveltuvuutta alalle. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus lasten ja nuorten parissa sekä alan koulutus. Sinun toivotaan olevan reipas, lapsista pitävä ja toimeen tarttuva vastuuntuntoinen aikuinen.

Hakijan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote.

Ilmoittaudu sijaiseksi täyttämällä hakemus alla olevasta linkistä. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Ilmoita hakemuksessasi millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä milloin olet käytettävissä ja päivitä hakemustasi tarvittaessa.

Työnhakijaan otetaan yhteyttä haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistetaan työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Haastattelussa soveltuviksi todetut henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi.
Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta voit saada tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä. Vastaa saamaasi viestiin vain, jos haluat sijaisuuden ja olet siihen käytettävissä. Esimies tai muu rekrytoija voi tarjota sijaisuutta myös puhelimitse.

Organisaation kuvaus:

Vieremä on noin neljäntuhannen asukkaan vetovoimainen, vireä ja yrittäjämyönteinen kunta Pohjois-Savossa. Vieremälle on muodostunut vahva metalliteollisuuden keskittymä sekä lisäksi kunta on maidon suurtuottaja. Pienenä maaseutukuntana Vieremä on turvallinen paikka asua ja elää. Lisäksi yhteisöllisyys näkyy arjessa monin tavoin. Tehdään yhdessä -ajattelu elää vahvana tänäkin päivänä.

Web-osoite: http://www.vierema.fi Työnantaja: Vieremän kunta Sijainti: 74200 VIEREMÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Varhaiskasvatuksen johtaja Riikka Marin, puh. 040 861 0281 sp: riikka.marin@vierema.fi Vastaava lastentarhanopettaja Marja-Leena Timonen, puh. 040 590 3745 sp: marja-leena.timonen@vierema.fi Ilmoitus jätetty: 16.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 74200 VIEREMÄ

Yritystiedot

Toiminimi Vieremän kunta Y-tunnus 0173835-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut Vieremän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 74200 - Vieremä , osoitteessa 74200 VIEREMÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus