Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Hankkeen julkinen kuvaus

Kylät sydämellä on Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän yhteinen hanke. Hankkeen päätavoitteena on kehittää uusia palvelutuotantomalleja, joiden kautta saadaan maaseudun kylille lisää palveluja ja toimintaa. Hankkeessa hyödynnetään esiselvityshankkeessa saatuja tietoja ja Kiuruveden osalta tehdään esiselvitys kylien palvelujen tarpeesta. Hankkeessa laaditaan sähköinen portaali Ylä-Savo.fi portaaliin, josta niin alueen asukkaat, lomailijat kuin kauempana asuvat omaiset voivat etsiä tarvitsemiaan palveluja. Tavoitteena ovat myös kyläyhteisöllisyyden ja kylien yhteistyön parantaminen, kylätalotoiminnan aktivointi sekä kylätiedottamisen ja kyläturvallisuuden parantaminen.

Hakija

Hankkeen kesto on kaksi vuotta alkaen 1.12.2016 ja sitä hallinnoi Vieremän kunta. Hankkeeseen palkataan hanketyöntekijäksi henkilö, joka mm. kehittää ja pilotoi uusia kylien palvelutuontantomalleja sekä rakentaa sähköisen portaalin sisältöä. Hanketyöntekijä vastaa hankkeen toimenpiteistä ja hallinnosta seurantaryhmän ohjeiden mukaan.

Hanketyöntekijän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään ammattikorkeakoulututkinto. Edellytämme monipuolista työkokemusta ja tietämystä kunta-alalta sekä kokemusta hanketoiminnasta ja kylien kehittämisestä. Työhön liittyy myös ilta- ja viikonlopputyötä. Hanketyöntekijällä tulee olla auto käytettävissä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää
- kylätoiminnan rakenteiden tuntemusta
-Ylä-Savon alueen tuntemusta
-innovatiivisuutta
-yhteistyökykyä ja joustavuutta
-tietoteknisiä valmiuksia

Työsuhteessa noudatamme Kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta (KVTES). Hanketyöntekijän palkka on 2600 €/kk. Tehtävässä on 4 kk koeaika.

Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 26.10.2016 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Vieremän kunta, kulttuuritoimi, Myllyjärventie 1, 74200 Vieremä. Kuoreen on kirjattava viite hakemus.

Web-osoite: http://www.vierema.fi Työnantaja: Vieremän kunta Sijainti: 74200 VIEREMÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, 01.12.2016 Yhteystiedot: Kansalaisopiston rehtori Maija-Leena Kemppainen, maija-leena.kemppainen@vierema.fi, p. 0405949143. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118455/fi_FI Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 74200 VIEREMÄ

Yritystiedot

Toiminimi Vieremän kunta Y-tunnus 0173835-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hanketyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Vieremän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 74200 - Vieremä , osoitteessa 74200 VIEREMÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa