Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

HR-assistentteja

Lidl Suomi ky

Espoo

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hankkeen julkinen kuvaus Kylät sydämellä on Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän yhteinen hanke. Hankkeen päätavoitteena on kehittää uusia palvelutuotantomalleja, joiden kautta saadaan maaseudun kylille lisää palveluja ja toimintaa. Hankkeessa hyödynnetään esiselvityshankkeessa saatuja tietoja ja Kiuruveden osalta tehdään esiselvitys kylien palvelujen tarpeesta. Hankkeessa laaditaan sähköinen portaali Ylä-Savo.fi portaaliin, josta niin alueen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Vieremä hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vieremän kunta Y-tunnus 0173835-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hanketyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Vieremän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 74200 - Vieremä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus