Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Lakeusrekry hakee nyt kasvavalle ja menestyvälle putkentyöstökoneiden valmistus- ja vientitoimintaa tekevälle T-Drillille Laihialle käsikone-tuoteryhmän VIENTIPÄÄLLIKKÖÄ.

Tarjolla on monipuolinen, itsenäinen ja käytännönläheinen työtehtävä sekä ainutlaatuinen tilaisuus päästä suomalaisten laadukkaiden tuotteiden myyntiin kansainvälisille markkinoille valmiille asiakaskunnalle sekä uusasiakashankinnan puolelle. Päätehtävä on myynti- ja markkinointitehtävät ja maakohtaisten edustajien (myös Suomi) tukitehtävät. Lisäksi olet tuotteiden kehittämisessä mukana sekä koordinoit näytetöitä.

Työssäsi teet tarjoukset ja myyntineuvottelut itsenäisesti sekä edistät edustajaverkon toimintaa ja heidän edellytyksiään kauppojen aikaansaamiseksi käsikonetuotemarkkinoilla. Hoidat käsikoneiden tuotemarkkinointia ja hoidat loppuasiakkaiden palautteiden ja tarpeiden analysointia ja olet mukana tuotekehitysprojekteissa. Tehtävässä ei ole suoria alaisia, mutta apunasi tehtävässä on mm. vienti- ja markkinointiassistentti sekä raportoit myyntijohtajalle. Tehtävässä työmatkoja noin 55-70 päivää vuodessa niin koti kuin ulkomailla. Saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen työtä pitkään tehneeltä henkilöltä, joka siirtyy yrityksessä toisiin tehtäviin. Vakituisessa tehtävässä on aloitus sopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijoilta

- kokemusta viennistä ja teollisten tuotteiden myynnistä
- sujuvaa kielitaitoa, englanti ja suomi (suullinen ja kirjallinen)
- halua kehittyä konsultoivaksi asiantuntijamyyjäksi putkentyöstökoneiden alalle
- soveltuvaa kaupallista/teknistä koulutusta, esim. koneinsinööri/tradenomi teknisellä osaamisella
- yleisteknistä osaamista ja kiinnostusta koneisiin (esim. demoamiset messuilla)
- Microsoft toimisto-ohjelmien hyvää hallintaa
- joustavuutta työajoissa (messut, ulkomaan työmatkat)

Eduksi lasketaan

- muut kielitaidot esim. saksa, ranska, venäjä, italia
- kokemus jälleenmyyjäverkostoista
- kokemus pienkone-/laitetuotekehityksestä
- putkentyöstölaitteita käyttävien yrityksien/putkimateriaalien tuntemus (esim. elintarvikeyritykset, panimot, putken asennusalan yritykset) ja kokemukset hitsaukseen liittyvästä toimialasta

Työantajayritys T-Drill Oy on maailman johtavia putkentyöstökoneiden valmistajia. Tuotannosta menee vientiin 95 %. Kahdessa toimipaikassa työskentelee yhteensä yli 75 henkilöä ja tytäryhtiössä USA:ssa yli 10 henkilöä. Tuotteita ovat putkenhaaroituskoneet, putken lastuttomat katkaisukoneet ja putken pään muotoilukoneet sekä putkiurakoitsijoille suunnatut käsikäyttöiset putkentyöstökoneet. Arvot ovat asiakastyytyväisyys, yhteistyö ja yksilön arvostus, tuloksellisuus ja hyvinvointi, jatkuva kehittyminen ja luottamus.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot konsultointijohtaja
jouko.karjalainen@lakeusrekry.fi, gsm 0400 72 17 17.

Web-osoite: http://www.lakeusrekry.fi Työnantaja: Lakeusrekry Oy Sijainti: Ampujantie, 66400 LAIHIA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: KARJALAINEN JOUKO, Puh: 0400721717, jouko.karjalainen@lakeusrekry.fi Hakemukset: https://www.lakeusrekry.fi/tyopaikat/vientipaallikko-tdrill/ Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 09:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ampujantie, 66400 LAIHIA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vientipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Lakeusrekry Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Laihia , osoitteessa Ampujantie, 66400 LAIHIA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa