Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lakeusrekry hakee nyt kasvavalle ja menestyvälle putkentyöstökoneiden valmistus- ja vientitoimintaa tekevälle T-Drillille Laihialle käsikone-tuoteryhmän VIENTIPÄÄLLIKKÖÄ. Tarjolla on monipuolinen, itsenäinen ja käytännönläheinen työtehtävä sekä ainutlaatuinen tilaisuus päästä suomalaisten laadukkaiden tuotteiden myyntiin kansainvälisille markkinoille valmiille asiakaskunnalle sekä uusasiakashankinnan puolelle. Päätehtävä on myynti- ja markkinointitehtävät ja maakohtaisten edustajien (myös Suomi) tukitehtävät. Lisäksi olet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Laihia myyntialan tehtävät Laihia .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vientipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Lakeusrekry Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Laihia .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa