Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haemme Lohjan Filmtown myymälään vakituiseen työsuhteeseen myymäläpäällikköä, jonka pääasiallisena tehtävänä on vastata liikkeen yleisestä toiminnasta.

Myymäläpäällikkö toimii myymälän henkilöstön esimiehenä ja vastaa mm. rekrytoinnista, laatii työvuorolistat sekä valvoo niiden noudattamista. Oheismateriaalien tilaaminen ja niiden kunnosta sekä liikkeen yleisilmeestä huolehtiminen ovat myös myymäläpäällikön vastuulla. Asiakaspalvelu ja kassatyöskentely kuuluvat myös työtehtäviin. Myymäläpäällikkö työskentelee pääasiassa arkisin päivävuoroissa, mutta voi halutessaan painottaa työvuorojaan myös iltoihin ja viikonloppuihin. Myymäläpäälliköltä odotamme sosiaalisuutta, innovatiivisuutta, ahkeruutta, vastuuntuntoisuutta sekä esimiestaitoja. Kaupallinen koulutus ja/tai työkokemus katsotaan eduksi. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV sähköpostitse osoitteeseen tero.nurminen@filmtown.fi. Kirjoita sähköpostin aiheeksi "MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ / LOHJA

Web-osoite: http://www.filmtown.fi/filmtown Työnantaja: Video Film Town Oy Sijainti: Laurinkatu 35, 08100 LOHJA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: - Hakemukset: tero.nurminen@filmtown.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Laurinkatu 35, 08100 LOHJA

Yritystiedot

Toiminimi Video Film Town Oy Y-tunnus 2345435-5 Toimiala Videofilmien vuokraus Rinnakkaistoiminimet FilmTown, FilmiFinder, FilmTown Center, FilmTown Express, FilmTown Makeistukku, FilmTown Outlet, Makubussi, Candy Town

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

10 335 000 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

-247 000 € 71 %

Liikevoitto-%

-2 % 75 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymäläpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Video Film Town Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja , osoitteessa Laurinkatu 35, 08100 LOHJA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa