Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Myynti-insinööri

Österberg Group co Lakeusrekry

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Haetaan sähköasentajaa sähköasematyöskentelyyn. Työ on pääosin maasulkuvirran kompensointilaitteistojen asennusta ja relesaneerausta. Alan koulutus on välttämätön mutta myös lyhyemmän työkokemuksen omaavan on mahdollista tulla valituksi työhön. Työkohteet ovat ympäri Suomea joten työssä vaaditaan matkavalmiutta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://www.vhj-service.fi Työnantaja: VHJ-Service Oy Sijainti: Talastie 2, 63610 TUURI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa: jukka@vhj-service.fi Ilmoitus jätetty: 02.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Talastie 2, 63610 TUURI

Yritystiedot

Toiminimi VHJ-Service Oy Y-tunnus 2133016-4 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

403 000 € 50 %

Liiketoiminnan tulos

67 000 € 0 %

Henkilöstö

3 0

Liikevoitto-%

17 % 17 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja sähköasematyöskentelyyn, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut VHJ-Service Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Töysä , osoitteessa Talastie 2, 63610 TUURI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa