Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Vetrea-konserni on Itä-Suomen johtava ja voimakkaasti kehittyvä yksityinen hyvinvointipalvelujen tuottaja. Yhtiö tarjoaa laadukkaita ja asiantuntevia hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalveluja sekä kotihoidon ratkaisuja.

Konserni toimii yhteensä yhdeksällä paikkakunnalla ja 14 toimipisteessä työllistäen noin 500 työntekijää.

Haemme Kouvolan ja Kotkan alueella käynnistyvään kotipalveluumme palveluesimiestä. Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja / tai terveysalan korkeakoulututkinto (AMK) tai muu vastaava tutkinto sekä vähintään vuoden työkokemus esimiestehtävissä.

Työhön kuuluu esimiestyön lisäksi asiakastyötä asiakaskodeissa. Asiakkaat ovat lapsiperheitä, vammautuneita tai iäkkäitä.

Työkokemus lapsiperhetyöstä ja lastensuojelutyöstä katsotaan eduksi.

Työntekijä tarvitsee työssään omaa autoa. Kilometrikorvaukset maksetaan valtion matkustussäännön mukaisesti.

Työ on alkuun osa-aikatyötä. Työaika kasvaa asiakastilausten määrän kasvaessa.

Paikka voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä.

Web-osoite: http://www.vetrea.fi Työnantaja: Vetrea Terveys Oy Sijainti: Paimenportti 10, 48220 KOTKA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Liiketoimintajohtaja Pirjo Kettunen pirjo.kettunen@hoivakymppi.fi Puh. 044 531 9601 Hakemukset: http://www.vetrea.fi/fi/vetrea-terveys-oy/toihin-vetreaan Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Paimenportti 10, 48220 KOTKA

Yritystiedot

Toiminimi Vetrea Terveys Oy Y-tunnus 1860871-9 Toimiala Varsinaiset sairaalapalvelut Rinnakkaistoiminimet Iisalmen Veljeskoti, Itä-Suomen Kuntoutuspalvelu, Kuntohovi, Palvelupuisto Otsola

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

25 312 197 € -1 %

Liiketoiminnan tulos

-185 083 € 61 %

Henkilöstö

400 0

Liikevoitto-%

-1 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluesimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Vetrea Terveys Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kotka , osoitteessa Paimenportti 10, 48220 KOTKA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa