Duunitori suosittelee
Yrittäjyyden yhteisömanageri

Ladec Oy

Lahti

Ilmoitus jätetty 14.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vetrea-konserni on Itä-Suomen johtava ja voimakkaasti kehittyvä yksityinen hyvinvointipalvelujen tuottaja. Yhtiö tarjoaa laadukkaita ja asiantuntevia hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalveluja sekä kotihoidon ratkaisuja. Konserni toimii yhteensä yhdeksällä paikkakunnalla ja 14 toimipisteessä työllistäen noin 500 työntekijää. Haemme sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon omaavaa kehitysvamma-alan osaajaa (lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto), jolla on erityisosaamista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Tampere musiikki- ja viihdealan tehtävät Tampere hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vetrea Terveys Oy Y-tunnus 1860871-9 Toimiala Varsinaiset sairaalapalvelut Rinnakkaistoiminimet Iisalmen Veljeskoti, Itä-Suomen Kuntoutuspalvelu, Kuntohovi, Palvelupuisto Otsola

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kehitysvammaisten ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Vetrea Terveys Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus