Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vetelin kunnan sivistystoimessa julistetaan haettavaksi Perusopetuksen ja lukion kielten tuntiopettajan tehtävä 31.10.2016 - 23.12.2016 ja 9.1.2017 - 3.6.2017 Opetettavina aineina englanti pääasiassa yläkoulussa, n 18 h/vko. Hakijan kelpoisuudesta riippuen tehtävään voi kuulua lisäksi myös valinnaisen venäjän opetusta yläkoulussa 2 h /vko. Palkkaus tehtävässä OVTES:n mukaan. Hakemus, johon liitetty ansioluettelo, toimitetaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Veteli opettajat, lehtorit, professorit Veteli .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vetelin kunta Y-tunnus 0184278-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perusopetuksen ja lukion kielten opettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Vetelin kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Veteli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa