Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vesvel Oy hakee autonasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Pääpaino työtehtävissä on automekaanikon työssä, mutta suotavaa on myös autosähköpuolen osaaminen. Hakijoilta edellytetään alan koulutusta ja työkokemusta. Eduksi katsotaan erikoisosaaminen autonilmastoinneista ja lisälämmittimistä. Koulutamme ja perehdytämme sinut alan vaativiin työtehtäviin. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Vesvel Oy on ajoneuvojen ilmastointiin ja lisälämmittimiin erikoistunut ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vesvel Oy Y-tunnus 2329869-8 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, ajoneuvoteollisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Vesvel Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa