Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Työpaikkakuvaus

Vesvel Oy hakee autonasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Pääpaino työtehtävissä on automekaanikon työssä, mutta suotavaa on myös autosähköpuolen osaaminen.

Hakijoilta edellytetään alan koulutusta ja työkokemusta. Eduksi katsotaan erikoisosaaminen autonilmastoinneista ja lisälämmittimistä. Koulutamme ja perehdytämme sinut alan vaativiin työtehtäviin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vesvel Oy on ajoneuvojen ilmastointiin ja lisälämmittimiin erikoistunut yritys. Päätoimialamme on ajoneuvojen ilmastointilaitteiden ja lisälämmittimien huolto, korjaus ja asennus. Edustamiamme ajoneuvolämmittimiä ovat Webasto, Eberspächer ja Mikuni sekä vene- ja mökkilämmitin Safire.

Työnantaja: Vesvel Oy Sijainti: Mestarinkatu 6, 70700 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti sopivan löydyttyä Yhteystiedot: Vesa Rissanen 044 364 4102, vesa.rissanen@vesvel.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mestarinkatu 6, 70700 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Vesvel Oy Y-tunnus 2329869-8 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

229 000 € -13 %

Liiketoiminnan tulos

19 000 € 138 %

Henkilöstö

1 1

Liikevoitto-%

8 % 167 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, ajoneuvoteollisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Vesvel Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Mestarinkatu 6, 70700 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa