Duunitori suosittelee
Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Hae Faasi 1 -kesätyöohjelmaan!

Orion

Espoo

Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vesnom on valtakunnallinen yritys, joka tarjoaa käyttövesi- ja lämpöjohtoremontteja sekä energiatehokkaita lämmitysratkaisuja ja viemärisaneerauksia sukittamalla. Liikevaihtomme v.2016 tulee olemaan n. 6,5 milj. euroa ja meille työskentelee n.80 henkeä eri puolilla Suomea. Haemme nyt MYYNTIVALMENTAJAA rakentamaan kasvavia myyntitiimejä. Jotta voisit menestyä tehtävässäsi, niin sinulla tulisi olla eteenpäin suuntautunutta ja myyntihenkistä luonnetta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Kempele liikuntapalvelut ja urheiluala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vesnom Oy Y-tunnus 2374047-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntivalmentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Vesnom Oy.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kempele . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus