Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vesnom on valtakunnallinen yritys, joka tarjoaa käyttövesi- ja lämpöjohtoremontteja sekä energiatehokkaita lämmitysratkaisuja ja viemärisaneerauksia sukittamalla. Liikevaihtomme v.2016 tulee olemaan n. 6,5 milj. euroa ja meille työskentelee n.80 henkeä eri puolilla Suomea. Haemme nyt MYYNTIVALMENTAJAA rakentamaan kasvavia myyntitiimejä. Jotta voisit menestyä tehtävässäsi, niin sinulla tulisi olla eteenpäin suuntautunutta ja myyntihenkistä luonnetta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Kempele liikuntapalvelut ja urheiluala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vesnom Oy Y-tunnus 2374047-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntivalmentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Vesnom Oy.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kempele . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus