Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 23.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vesnom Oy on valtakunnallinen, laadukkaisiin käyttövesi- ja lämpöjohtosaneerauksiin erikoistunut yritys. Toteutamme vuosittain yli 2500 saneerausta Suomessa. Toteutamme saneeraukset omakotitaloihin. Toiminnan laajentuessa palkkaamme nyt Tampereen alueelle 2 uutta myyjää. Työ on asiakaskartoittamista ja suunnittelukäyntien sopimista . Työssä pärjääminen ei vaadi alan työkokemusta, vaan koulutamme sinut nopeasti pärjäämään. Meille riittää tahtotila ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Pirkkala myyjät ja kassahenkilöt Pirkkala myyntialan tehtävät Pirkkala myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vesnom Oy Y-tunnus 2374047-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.08.2016 ja sen on julkaissut Vesnom Oy.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pirkkala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa