Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Vesilahden kunta hakee kunnanrakennusmestaria vakinaiseen virkasuhteeseen 9.1.2017 alkaen. Työ voi alkaa jo aikaisemminkin.

Kunnanrakennusmestarin tehtäviin kuuluvat mm. kunnan vesi- ja viemäriverkoston sekä infran rakentamiseen ja kunnossapitoon liittyvät asiantuntijatehtävät, ammattimiesten esimiestehtävät, kunnan kiinteistöjen hallinnointi ja toimia rakennustarkastajan sijaisena.

Edellytämme rakennusmestarin tutkintoa ja laajaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä kokemusta kunnallishallinnosta, alan ohjelmistojen käytöstä ja itsenäisestä työskentelystä.

Virkaan valitulla on 4 kuukauden koeaika.

Web-osoite: http://www.vesilahti.fi Työnantaja: Vesilahden kunta Sijainti: Lindinkuja 1, 37470 VESILAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 09.01.2017, 9.1.2017. Yhteystiedot: kehitysjohtaja Ismo Korhonen, puh. 040 169 3276 Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118601/fi_FI Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lindinkuja 1, 37470 VESILAHTI

Yritystiedot

Toiminimi Vesilahden kunta Y-tunnus 0157711-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusmestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Vesilahden kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vesilahti , osoitteessa Lindinkuja 1, 37470 VESILAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa