Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Puupuolen työnjohtaja Turkuun

Adecco Finland

Finland

Rakennusmiehiä, sementtimiehiä ja kirvesmiehiä

RTJ

Helsinki

Työmaainsinööri

Rakennus Oy Antti J. Ahola co Solidea

05800 - Hyvinkää

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vesilahden kunta hakee kunnanrakennusmestaria vakinaiseen virkasuhteeseen 9.1.2017 alkaen. Työ voi alkaa jo aikaisemminkin. Kunnanrakennusmestarin tehtäviin kuuluvat mm. kunnan vesi- ja viemäriverkoston sekä infran rakentamiseen ja kunnossapitoon liittyvät asiantuntijatehtävät, ammattimiesten esimiestehtävät, kunnan kiinteistöjen hallinnointi ja toimia rakennustarkastajan sijaisena. Edellytämme rakennusmestarin tutkintoa ja laajaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Vesilahti työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Vesilahti talonrakennus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vesilahden kunta Y-tunnus 0157711-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusmestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Vesilahden kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 37470 - Vesilahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus