Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Promoottori

Face2face

Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SAVONLINNAN KAUPUNKI/ SAVONLINNAN VESI hakee vakinaiseen virkaan VESIHUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ Tarkemmat tiedot www.savonlinna.fi ja www.kuntarekry.fi, jossa myös hakemukset tehdään 4.11.2016 kello 12.00 mennessä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Savonlinna LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Savonlinna koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Savonlinna ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Savonlinna ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Savonlinna .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vesihuoltopäällikkö, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Savonlinnan kaupunki / Savonlinnan Vesi. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Savonlinna .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus