Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluvat laaja-alaisesti kunnallisen sosiaalityön tehtävät, kuten lastensuojelun, aikuissosiaalityön ja sosiaalihuoltolain mukaiset tehtävät. Virkaan kuuluvat myös lastenvalvojan tehtävät. Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (272/2005) 3 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Palkka määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista sekä todistus rikostaustan selvittämisestä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Vesanto sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vesannon kunta Y-tunnus 0173787-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Vesannon kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee Vesanto . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus