Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vesannon kunta on toteuttamassa perusturvassa rakennemuutosta, jossa pitkäaikaista laitoshoitoa tuottava yksikkö lakkautetaan ja tilalle tulee tehostetun palveluasumien yksikkö. Yksikkö aloittaa toimintansa 1.1.2017 osana nykyistä Simolan palvelukeskusta. Laitoshuoltajan ensisijainen sijoituspaikka on Simolan palvelukeskus. Työsuhde edellyttää oma-aloitteisuutta ja yhteystyökykyä. Työssä tarvitaan joustavuutta, järjestelykykyä, hyvää fyysistä terveyttä sekä ripeää otetta työhön. Toimen kelpoisuusvaatimuksena ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vesanto siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vesanto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vesannon kunta Y-tunnus 0173787-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Vesannon kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vesanto . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus