Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Tietoarkkitehti (Data Architect)

Qentinel

Espoo

Automaatioinsinööri

High Metal Group

01260 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vesannon kunta on toteuttamassa perusturvassa rakennemuutosta, jossa pitkäaikaista laitoshoitoa tuottava yksikkö lakkautetaan ja tilalle tulee tehostetun palveluasumien yksikkö. Yksikkö aloittaa toimintansa 1.1.2017 osana nykyistä Simolan palvelukeskusta. Laitoshuoltajan ensisijainen sijoituspaikka on Simolan palvelukeskus. Työsuhde edellyttää oma-aloitteisuutta ja yhteystyökykyä. Työssä tarvitaan joustavuutta, järjestelykykyä, hyvää fyysistä terveyttä sekä ripeää otetta työhön. Toimen kelpoisuusvaatimuksena ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vesanto siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vesannon kunta Y-tunnus 0173787-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Vesannon kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vesanto . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus