Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

Senior Software Engineer

Zervant Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Joensuun yksikköömme Ammatillisia kuntoutusohjaajia Tehtäväsi on yhdessä asiakkaasi kanssa kaivaa esiin joskus kadoksissakin ollut osaaminen, kokemus ja innostus. Autat ihmisiä jäsentämään omat vahvuutensa, selkiy ämään tavoi eensa ja ohjaat heitä työelämään. Tähän työhön meillä on valmiit toimintatavat, välineet ja työkalut, joihin pääset halutessasi myös vaiku amaan; jokaisella verveläisellä on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Joensuu hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Joensuu sosiaalityö Joensuu lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi verve

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ammatillisia kuntoutusohjaajia, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Verve. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus