Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme Joensuun yksikköömme
 
Ammatillisia kuntoutusohjaajia
 
Tehtäväsi on yhdessä asiakkaasi kanssa kaivaa esiin joskus kadoksissakin ollut osaaminen, kokemus ja innostus. Autat ihmisiä jäsentämään omat vahvuutensa, selkiy ämään tavoi eensa ja ohjaat heitä työelämään. Tähän työhön meillä on valmiit toimintatavat, välineet ja työkalut, joihin pääset halutessasi myös vaiku amaan; jokaisella verveläisellä on mahdollisuus osallistua palvelujemme kehi ämiseen.
Onnistuaksesi tehtävässäsi tarvitset kokemustasi asiakkaiden ammatillisesta kuntoutuksesta, urasuunnitelmien tekemisestä ja suunnitelmien toteu amisen tukemisesta. Kokemuksesi ryhmien ja erityisesti nuorten ohjauksesta on sinulle etu. Tule joukkoomme tekemään työtä, jossa on järkeä!
Lisätiedot kertoo 20.10. klo 9-12 palvelupäällikkö Veijo Ojanaho 040 760 6840.
Lähetä hakemuksesi 28.10. mennessä ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta. 
www.verve.fi

Vervessä autamme ihmisiä löytämään oman paikkansa työelämässä ja pidennämme omalta osaltamme suomalaisten työuria. Nuoria ohjaamme opintojen ja työelämän alkuun. Aikuisia tuemme työssä jaksamiseen tai etsimme heille uutta urasuuntaa.  Toimimme 11 paikkakunnalla 200 henkilön voimin.

Työnantaja: Verve Sijainti: Siltakatu 10 B, 80101, Joensuu, Suomi Yhteystiedot: Veijo Ojanaho, 040 760 6840 Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Siltakatu 10 B, 80101, Joensuu, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi verve

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ammatillisia kuntoutusohjaajia, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Verve. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu , osoitteessa Siltakatu 10 B, 80101, Joensuu, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa