Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Verohallinnossa teet työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi monipuolisissa yhteistyöverkostoissa ja projekteissa. Olet arvostettu jäsen uudistuvassa asiantuntijaorganisaatiossa, jossa sinua kannustetaan kehittymään. Sinuun luotetaan ja osaamistasi arvostetaan.

Verohallinnossa on käynnissä kansallinen tulorekisterihanke (KATRE). Hankkeen tehtävänä on luoda kansalaisten tulotiedot sisältävä rekisteri Verohallinnon, työeläkelaitosten, Kelan ja muiden keskeisten tietoja hyödyntävien tahojen käyttöön. Tulotietojen on tarkoitus siirtyä rekisteriin sähköisesti suoraan palkkahallinnon järjestelmistä ja muista tietoja tuottavista järjestelmistä.

Tulorekisteriin tietoja tuottavia tahoja ovat mm. työnantajat, palvelukeskukset sekä erilaiset ohjelmistotoimittajat, jotka tarjoavat ohjelmia palkanlaskentaan, työajanhallintaan, työmatkojen hallintaan sekä viranomaisraportointiin.

Jatkossa kansalaisen ei enää tarvitse itse toimittaa tulojaan koskevia tietoja esimerkiksi Kelalle tai työttömyyskassalle, vaan tiedot saadaan suoraan tulorekisteristä. Myös kansalainen itse pääsee tarkistamaan tulotietonsa rekisteristä. Yritysten hallinnollinen taakka keventyy, kun muun muassa nykyisistä vuosi-ilmoituksista voidaan luopua.

Tulorekisteri on tarkoitus ottaa käyttöön vaiheittain vuosina 2019 ja 2020. Verohallinto on rekisterin ylläpitäjä.

Tehtävänkuvaus

Kansallisen tulorekisterihankkeen viestintä

Tulorekisterin viestintä, asiakasohjaus ja hankkeessa tehtävä sidosryhmäyhteistyö on oma itsenäinen kokonaisuutensa, joka suunnitellaan ja toteutetaan alusta alkaen tukemaan hankkeen tavoitteita. Hallinnollisesti tulorekisterihanke on sijoitettu Verohallintoon.

Viestintäpäällikön tehtävänä on:

- Pystyttää ja johtaa tulorekisterihankkeen viestintätoimintoa, jonka keskeiset tulokset ovat:
o Viestinnässä ja palveluissa käytettävä visuaalinen ilme ja logo
o Viestinnän digitaaliset kanavat sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille
- Osallistuminen digitaalisten kanavien suunnitteluun ja sisällöntuotantoon
- Tuottaa esittelymateriaalia
- Luoda toimintatavat mediayhteistyöhön
- Yhteistyö hankkeen sidosryhmävastaavien ja ulkoisten sidosryhmien kanssa
- Yhteistyö ja toimintatapojen luominen Verohallinnon viestintäammattilaisten kanssa

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset

Kelpoisuusehtona valittavalta henkilöltä edellytetään suomen tai ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. (Valtioneuvoston asetus Verohallinnon virkamiehiltä vaadittavasta kielitaidosta (1052/2009) 2.1 §)

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:

- Kokemusta muutoshankkeista, joissa on luotu perusta organisaation viestintäkäytännöille
- Kokemusta laaja-alaisesta ja monipuolisesta digitaalisen viestinnän kanavien kehittämisestä
- Kokemusta verkkosivujen uudistusprojekteista
- Kokemusta asiakaslähtöisestä sisällönsuunnittelusta ja toteutuksesta
- Kokemusta yhteistyöstä erilaisten asiakas- ja sidosryhmien kanssa
- Erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- Sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa
- Oma-aloitteisuutta ja päätöksentekokykyä
- Hyvää paineensietokykyä ja kykyä toimia proaktiivisesti haastavassa projektissa
- Korkeaa suoritusmotivaatiota ja halua viedä tehtävät loppuun asti hyvällä laadulla
- Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa'

Palkkaus

Tehtävän palkkaus määräytyy Verohallinnon palkkausjärjestelmän vaativuustason 13 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkanosa on 3953,22 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 48 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Edut: Joustava työaika, etätyömahdollisuus, liikunta- ja kulttuurisetelit, työmatkaseteli sekä työnantajan tukema lounas.

Tehtävä on määräaikainen, ajalle 9.1.2017 - 31.12.2017. Määräaikaisuutta voidaan jatkaa, kun hankkeen rahoitus on varmistunut. Toteutusprojekti kestää vuoden 2020 alkuun saakka.

Viitenumero: 28-791-2016

Web-osoite: http://www.vero.fi Työnantaja: Verohallinto Sijainti: Vääksyntie 4, 00510 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 09.01.2017, Tjänstens/uppdragets längd: för viss tid Yhteystiedot: Pirjo Korvola, Viestintäpäällikkö, 0405872210 Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8f908232-76fa-46b6-9922-0da9cb09fb02 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Verohallinto PL 325 00052 VERO Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vääksyntie 4, 00510 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Verohallinto Y-tunnus 0245458-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Viestintäpäällikkö (KATRE), on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Verohallinto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Vääksyntie 4, 00510 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa