Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Projektipäällikkö

T.R.Björkbom-Trading Oy

Lauttasaari (00200)

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Verohallinnossa teet työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi monipuolisissa yhteistyöverkostoissa ja projekteissa. Olet arvostettu jäsen uudistuvassa asiantuntijaorganisaatiossa, jossa sinua kannustetaan kehittymään. Sinuun luotetaan ja osaamistasi arvostetaan.

Henkilöverotusyksikkö on Verohallinnon suurin toimiala yli 2500 työntekijällään. Ohjaamme ja palvelemme henkilöasiakkaita ja -yrityksiä toimimaan omatoimisesti ja oikein. Rakennamme ja tarjoamme asiakkaillemme hyvin kohdennettuja ja helppokäyttöisiä palveluja, jotka tekevät veroasioinnista vaivatonta.

Länsi-Suomen verotoimisto on yksi henkilöverotusyksikön toimintayksiköistä. Verotoimiston palveluksessamme on 280 verotuksen ammattilaista. Hoidamme henkilöasiakkaiden ja yritysten verotustehtäviä seitsemässä toimipisteessä. Päätoimipaikkamme on Vaasassa. Verotoimistolla on toimipisteet myös Seinäjoella, Ylivieskassa, Haapajärvellä, Kokkolassa, Närpiössä ja Pietarsaaressa. Tule mukaan yhteiskunnallisesti merkittävään, haasteelliseen työhön!

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 15.11.2016, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 25.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Länsi-Suomen verotoimisto, Poikkikuja 7, 65100 Vaasa

Viran/tehtävän kuvaus:
Verosihteerin toimenkuva muodostuu henkilöasiakkaan monipuolisista ennakkoperintä-, verovalvonta- ja muutosverotustehtävistä niihin liittyvine asiakaspalvelutehtävineen sekä Verohallinnon sähköisten palveluiden ohjaus- ja neuvontatehtävistä molemmilla kotimaisilla kielillä. Tehtäviin kuuluu myös valtakunnalliseen henkilöverotuksen neuvontapalveluun vastaaminen.

Virkojen sijoituspaikka on Vaasa.

Virkaan nimitettäessä voidaan käyttää enintään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusehtona valittavalta henkilöltä edellytetään suomen tai ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Valtioneuvoston asetus Verohallinnon virkamiehiltä vaadittavasta kielitaidosta (1052/2009 2.1 §).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
- soveltuvaa tutkintoa (esim. tradenomin tai merkonomin tutkintoa)
- organisointi- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä päätöksentekokykyä
- hyviä asiakaspalvelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- aloitteellisuutta ja kehittämishalukkuutta sekä joustavuutta Luemme eduksi:
Katsotaan eduksi:
- muu kielitaito

Työssä tarvittava kielitaito:
- erinomainen suullinen ja kirjallinen ruotsin kielen taito

- hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito
Palkkauksen peruste:
Tehtävän palkkaus määräytyy Verohallinnon palkkausjärjestelmän vaativuustason 5 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkanosa on 2 075,38 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 48 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.
Edut:
joustava työaika, liikunta- ja kulttuurisetelit, työmatkaseteli ja työnantajan tukema lounas.

Työnantaja: Verohallinto Sijainti: 65100 Vaasa Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Annukka Niemelä
Toimistopäällikkö
Puhelin: 029 513 8150

Haluatko tietää työpaikan sijainnin http://maps.google.fi/?hl=fi&q=Poikkikuja 7 65100 Vaasa">tässä

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fc736ba1-96b0-462a-a4a9-37b73467fbdf Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 65100 Vaasa

Yritystiedot

Toiminimi Verohallinto Y-tunnus 0245458-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Verosihteeri, Vaasa, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Verohallinto. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa , osoitteessa 65100 Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa