Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Verohallinnossa teet työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi monipuolisissa yhteistyöverkostoissa ja projekteissa. Olet arvostettu jäsen uudistuvassa asiantuntijaorganisaatiossa, jossa sinua kannustetaan kehittymään. Sinuun luotetaan ja osaamistasi arvostetaan. Yritysverotusyksikkö vastaa verotarkastuksesta sekä yhteisöasiakkaiden palvelusta, ohjauksesta ja verotuksesta. Yritysverotusyksikön palveluksessa on n. 1500 henkilöä eri puolilla Suomea. Toimintaa tukee Yritysverotuksen ohjaus- ja kehittämisyksikkö. IT-verotarkastukselle luodaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Helsinki järjestelmähallinta ja tietohallinto Helsinki määräaikainen Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi järjestelmähallinta ja tietohallinto määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Verohallinto Y-tunnus 0245458-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköisen kaupan valvonnan IT-asiantuntija, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Verohallinto. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00510 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus