Duunitori suosittelee
Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Verohallinnossa teet työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi monipuolisissa yhteistyöverkostoissa ja projekteissa. Olet arvostettu jäsen uudistuvassa asiantuntijaorganisaatiossa, jossa sinua kannustetaan kehittymään. Sinuun luotetaan ja osaamistasi arvostetaan.

Yritysverotusyksikkö vastaa verotarkastuksesta sekä yhteisöasiakkaiden palvelusta, ohjauksesta ja verotuksesta. Yritysverotusyksikön palveluksessa on n. 1500 henkilöä eri puolilla Suomea. Toimintaa tukee Yritysverotuksen ohjaus- ja kehittämisyksikkö.

IT-verotarkastukselle luodaan uusi valtakunnallinen palvelumalli. Uuden palvelumallin avulla voidaan tehostaa verotarkastusprosessia sekä tuottaa entistä parempia IT-verotarkastuksen palveluita verotarkastajille ja projektien vetäjille. Palvelumallin tavoitteena on IT-verotarkastuksen palveluiden laadun tasaisuus, parempi saatavuus, resurssien tehokkaampi käyttö sekä toiminnon tehokkaampi ohjattavuus ja johtaminen. Haettava virka sijoittuu perusteilla olevaan palvelumalliin.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.11.2016. Päättyy 31.12.2017.
Määräaikaisuuden syy: Vireillä oleva Yritysverotusyksikön organisaatiomuutos.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 25.10.2016  16:15

Työpaikan tiedot: Verohallinto, Vääksyntie 4, 00510 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:
Etsimme IT-asiantuntijaa suuntautuen sähköisen kaupan liiketoiminta-alueeseen. Tehtävään kuuluvat mm. internetissä olevan verotuksellisesti merkityksellisen tiedon ja ilmiöiden etsiminen, tiedon muokkaus ja analysointi sekä tiedon ekstraktointiin ja analysointiin soveltuvien ohjelmien testaaminen ja arviointi.

Hakija voi esittää toiveen työskentelypaikasta.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusehtona valittavalta henkilöltä edellytetään suomen tai ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. (Valtioneuvoston asetus Verohallinnon virkamiehiltä vaadittavasta kielitaidosta (1052/2009) 2.1 §).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:

• soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kuten IT-alan korkeakoulututkinto tai KTM
• sähköisen kaupan ja digitaalisen talouden liiketoimintamallien tuntemusta sekä vahvaa kiinnostusta alan ilmiöiden seuraamiseen
• analyyttista otetta
• hyviä IT-taitoja, mm. eri web-sisältöjen ekstraktointiohjelmien tuntemusta, koodausosaamista, R- ja SQL:n kielen, analytiikkaohjelmien esimerkiksi ACL:n ja Excelin (Power Pivot) käyttötaitoa
• hyviä verkostoitumis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
• itsenäistä ja aktiivista työtetta
• hyvää englannin kielitaitoa
• matkustusvalmiutta
Palkkauksen peruste:
Tehtävän palkkaus määräytyy Verohallinnon palkkausjärjestelmän vaativuustason 9 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkanosa on 2699,31 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 48 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.
Edut:
Joustava työaika, etätyömahdollisuus, liikunta- ja kulttuurisetelit, työmatkasetelit, työantajan tukema lounas

Työnantaja: Verohallinto Sijainti: 00510 Helsinki Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Jarkko Orjala
Valvontapäällikkö
Puhelin: 029 512 4434
Sähköposti: etunimi.sukunimi@vero.fi

Timo Puiro
Ylitarkastaja
Puhelin: 029 512 7141
Sähköposti: etunimi.sukunimi@vero.fi

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ece8f5a9-b7ec-4312-963c-83f280ae91f5 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00510 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Verohallinto Y-tunnus 0245458-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköisen kaupan valvonnan IT-asiantuntija, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Verohallinto. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00510 - Helsinki , osoitteessa 00510 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa